Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Prestige II Ski-jack van Dare 2b maakt je wintersportvakantie helemaal compleet

Prestige II Ski-jack van Dare 2b maakt je wintersportvakantie helemaal compleetHet nieuwe Prestige II Ski-jack van Dare 2b maakt je wintersportvakantie helemaal compleet. Dankzij het dessin en de glinsterende kristallen zweef je als een lichte sneeuwvlok over de skipiste. Je neemt elke afdaling soepel en behendig door het sportieve, slanke design dat getest is op optimale bewegingsvrijheid. Het getailleerde damesjack is gemaakt van satijnzacht en stretchy Ared 10.000 stof.

Warme isolatievulling
De trendy winterjas is wind- en waterdicht en goed ademend, ideaal voor skiƫrs en snowboarders. De warme isolatievulling houdt je lekker warm, ook als het flink koud is in de bergen. De afneembare capuchon heeft een rand van imitatiebont. Je sluit de jas met een enkele ritssluiting met aan de binnenkant een stormflap.

Bescherming tegen alle weersomstandigheden
Het Prestige II Jack heeft een afneembare sneeuwvanger om je extra te beschermen tegen alle weersomstandigheden en een eventuele duik in de sneeuw. Op de linkermouw vind je een skipaszakje met rits. De luxe badge- en ritstrekkers zijn verfraaid met glinsterende kristallen. Het materiaal van de jas is gemaakt van een equivalent van 11 petflessen.

Informatie
Het Dare 2b Prestige II Ski-jack is verkrijgbaar in White Black Print en Black Petal Print in sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 300.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.dare2b.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.