Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

HORL2 Limited Edition Black, voor de liefhebber van scherpe messen

HORL2 Limited Edition Black, voor de liefhebber van scherpe messenHet adembenemende Zwarte Woud is niet alleen de plek waar HORL producten worden vervaardigd. Het vormt ook een constante inspiratiebron voor veel van de producten en nieuwe ideeën van het merk. Één van die bijzondere ideeën resulteerde in de ontwikkeling van de exclusieve HORL2 Limited Edition Black.

500 exemplaren
De serie is strikt gelimiteerd tot 500 exemplaren wereldwijd en daarmee alleen voor de echte liefhebber van een exclusieve tool waarin technologie en stijl samenkomen. De HORL®2 Black garandeert premium scherpte voor alle soorten messen. Naast de hoge kwaliteit en het indrukwekkende slijpresultaat - waar het merk voor garant staat - is dit vernuftige hulpmiddel ook nog eens een lust voor het oog, dankzij zijn stijlvolle afwerking in zwart gelakt hout.

HORL® Box
De HORL®2 in Black wordt geleverd in de nieuwe en bijpassende HORL® Box, waarin ruimte is voor alle HORL® slijpers plus bijbehorende hulpmiddelen. Een handige en elegante opberger in elke keuken.

Samenwerking met HORL's partners
Deze nieuwe set is tot stand gekomen in samenwerking met HORL's partners in het Zwarte Woud, die de liefde voor compromisloze kwaliteit delen. Van het wolvilt op het deksel van de HORL® Box tot het verfijnde ontwerp van de HORL® Magnifier en de hoge kwaliteit van de lak op de HORL®2 Black: de Limited Edition Black straalt klasse uit tot in de kleinste details.

De set bestaat uit:
• Exclusief HORL®2 messenslijper in zwart, limited edition (500 stuks)
• HORL® Box, de elegante opbergoplossing voor de messenslijper en accessoires
• HORL® Magnifier, een vergrootglas om de scherpte zichtbaar te maken
• HORL® Whetstone #3000 fine
• HORL® Whetstone #6000 extra fine
• HORL® Diamond coarse
• HORL® Leather

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.horl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Horl 1993 (messenslijpers):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.