Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Darwin tenten van Coleman brengen je terug naar de natuur

Darwin tenten van Coleman brengen je terug naar de natuurDe afgelopen jaren zoeken steeds meer mensen naar manieren om weer in contact te komen met de natuur en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Kamperen kende door de pandemie een opleving, maar de trend lijkt niet te verdwijnen. En dat is geen verrassing, want er gaat niets boven de ervaring van slapen onder de sterrenhemel en wakker worden met het geluid van zingende vogels. Maak deze zomer weer een connectie met de natuur in de nieuwe Darwin tenten van Coleman.

Vijf koepeltenten voor de moderne kampeerder
Het vernieuwde Darwin assortiment van Coleman bestaat uit vijf koepeltenten voor de moderne kampeerder. De verschillende maten en functies zijn ontwikkeld om aan elke behoefte te voldoen; van solo-backpackers tot gezinnen, er is een Darwin tent voor iedereen.

Coleman Darwin 2
De kleinste tent in het assortiment, de lichtgewicht Darwin 2, is perfect voor solo-backpackers of koppels die op zoek zijn naar compacte beschutting. Met een gewicht van slechts 2,8 kg kan de koepeltent in enkele minuten worden opgezet, dankzij ring- en pinbevestigingen. Dat maakt het de ideale keuze voor korte trips. De tent beschikt over een kleine luifel voor het opbergen van spullen en biedt een slaapplaats aan twee personen.

Coleman Darwin 3
Voor kleine gezinnen is de Darwin 3 een goede keuze. Deze tent biedt ruimte aan drie personen en weegt slechts 3,4 kg. Net als de Darwin 2 bevat deze tent ventilatieopeningen om condensvorming te voorkomen. Door het lage gewicht lenen deze twee modellen zich perfect voor tochten en hikes, zonder te hoeven inleveren op comfort.

Plus-lijn
Voor wie nóg meer ruimte kan gebruiken, is er aan het Darwin assortiment een Plus-lijn toegevoegd. In deze lijn zijn de tenten voorzien van een verlengde koepelvorm, met een puntige luifel voor meer hoogte en veel ruimte voor spullen. Tassen en modderige laarzen blijven hier droog dankzij de opstaande rand van het grondzeil, zodat iedereen comfortabel kan genieten van het buitenleven tijdens weekendtrips in de natuur. Maar deze tenten lenen zich ook uitermate goed voor meerdaagse festivals. De Darwin 2+ (4,2 kg) biedt plek aan twee personen, de Darwin 3+ (4,9 kg) kan drie personen huizen en de grootste tent uit het assortiment, de Darwin 4+ (6,2 kg), heeft maar liefst vier slaapplekken.

Colemans gepatenteerde WeatherTec-systeem
Alle Darwin tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van Colemans gepatenteerde WeatherTec-systeem, met een waterkolom van 3.000 mm en getapete naden, wat ervoor zorgt dat de tenten water- en winddicht zijn.

Het Darwin assortiment van Coleman vormt de ideale keuze voor iedereen die deze zomer weer in contact wil komen met de natuur. Dus waar wacht je nog op? Ga erop uit en begin vandaag nog met het verkennen van het buitenleven!

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.