Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe GPSMAP 67-serie en eTrex SE GPS-handhelds van Garmin

Nieuwe GPSMAP 67-serie en eTrex SE GPS-handhelds van GarminGarmin kondigde onlangs vandaag de GPSMAP 67-serie en de eTrex SE aan, de nieuwste aanvullingen op het assortiment outdoor-navigatietoestellen. Beleef nieuwe avonturen met deze robuuste GPS-handhelds, met allerlei hulpmiddelen voor het vinden van de weg en een verbeterde batterijduur voor langere expedities. De nieuwe line-up beschikt over multi-GNSS-satellietondersteuning voor betere dekking in uitdagende omgevingen. De GPSMAP 67 en 67i gaan nog een stap verder met multi-band-technologie, die gebruikmaakt van meerdere frequenties om de positie nog beter te bepalen. Bovendien stelt de GPSMAP 67i met inReach-technologie gebruikers in staat om in contact te blijven met vrienden en familie, zelfs zonder bereik. De gebruiker kan zelfs een interactieve SOS te sturen naar het 24/7 bemande Garmin ResponseSM center.

Of je nu een middagwandeling maakt of een berg beklimt tijdens een uitgebreide expeditie, de eTrex SE en GPSMAP 67 bieden avonturiers de perfecte navigatiepartner en een gerust gevoel dankzij de bewezen GPS-technologie van Garmin. Voor degenen die de voorkeur geven aan wereldwijde communicatie en SOS-mogelijkheden, heeft de GPSMAP 67i met inReach-technologie de mogelijkheid om te communiceren via het 100% wereldwijde Iridium-satellietnetwerk. We zijn ook enthousiast over de verbeterde batterijduur en de hoogwaardige GPS-technologie die alle benodigde informatie geeft, inclusief Active Weather, slimme meldingen en meer2 bij het verkennen van off-the-grid locaties, zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland.

Verken vol vertrouwen met premium GPSMAP 67 en 67i
De volledig nieuwe GPSMAP 67-serie bevat twee met knoppen bediende handhelds, die robuust zijn gebouwd voor elk avontuur met een kleurenscherm van 3 inch dat in zonlicht afleesbaar is. Beide werken op vaste lithium-ionbatterijen met een batterijduur tot 180 uur in standaardmodus en tot wel 840 uur in expeditiemodus.

Garmin's TopoActive-kaarten van Europa
Beide modellen hebben toegang tot Garmin's TopoActive-kaarten van Europa, satellietbeelden, multi-band GNSS-satellietondersteuning en sensoren om de omgeving gerust te verkennen. Ze beschikken daarnaast over een kompas met drie assen en een barometrische hoogtemeter, waarmee gebruikers hun hoogte en luchtdruk kunnen zien.

inReach-technologie
Met behulp van inReach-technologie maakt de GPSMAP 67i tweerichtingscommunicatie en locatiebepaling mogelijk via het 100% wereldwijde Iridium®-satellietnetwerk. Gebruikers kunnen een interactieve SOS-melding sturen naar Garmin Response, een 24/7 bemand professioneel noodco√∂rdinatiecentrum dat, naast het informeren van de geschikte hulporganisatie, met de gebruiker kan communiceren. Garmin Response geeft updates over de status van de reddingsactie en blijft het incident volgen totdat het is opgelost. Ga voor meer informatie over de voordelen van een inReach-abonnement naar garmin.com/inReach.

Geniet langer van het buitenleven met de eTrex SE
De eTrex SE is de nieuwste generatie van Garmin's langstlopende lijn duurzame, gebruiksvriendelijke handhelds. Deze handheld GPS op instapniveau werkt tot 168 uur in standaardmodus en tot 1800 uur in expeditiemodus met twee AA-batterijen (apart verkrijgbaar). Hij beschikt ook over een gemakkelijk af te lezen 2,2 inch display met hoog contrast, waarmee ontdekkingsreizigers referentiepunten kunnen bekijken en hun locatie en route kunnen volgen, zelfs in fel zonlicht.

De robuuste handheld is zo stevig gebouwd dat deze alle elementen aankan en heeft een waterbestendigheid van IPX7 om zelfs stormachtige weersomstandigheden te doorstaan. Gebruikers kunnen ook een route uitzetten met een ingebouwd digitaal kompas dat, ook bij stilstand, een nauwkeurige koers aangeeft.

Plan de expeditie
In combinatie met een compatibele smartphone kunnen de drie toestellen de Garmin Explore™-app gebruiken om het volgende outdoor-avontuur mee te plannen en toegang te krijgen tot actuele weersvoorspellingen, met Geocaching Live voor mobiele updates en synchronisatie. Zelfs wanneer de app niet op het net is aangesloten, kunnen gebruikers routes en referentiepunten op hun handheld laden, met of zonder wifi of mobiele service.

De GPSMAP 67 heeft een adviesprijs van EURO 549,99 en de inReach-compatibele GPSMAP 67i een van EURO 649,99. De eTrex SE-handheld heeft een adviesprijs van EURO 179,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.