Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe Abisko midlayers van Fjallraven

De nieuwe Abisko midlayers van FjallravenLaagjes zijn niet alleen voor de winter, maar vormen in alle seizoenen een essentiële techniek voor outdoor liefhebbers om zich aan te kunnen passen aan veranderende weersomstandigheden tijdens het buitenleven. Met het oog op de veelzijdigheid van midlayers, introduceert Fjällräven zijn Abisko fleeces, die zijn ontworpen om je te helpen in het veranderlijke zomerweer in Nederland, of daarbuiten. Deze tijdloze midlayers, van nieuwe duurzame materialen, maken het creëren van gelaagde outfits een fluitje van een cent, zodat je altijd klaar bent voor wat de natuur ook op je pad brengt.

ABISKO TRAIL FLEECE
De nieuwe Abisko Trail Fleece is een lichtgewicht vest met capuchon, die twee soorten fleece combineert om extra warmte te bieden op de plekken waar dat nodig is. Bovendien blijven het gewicht en pakvolume hiermee laag. De capuchon, schouders en borst zijn gemaakt van rechtgebreid fleece (gedeeltelijk gerecycled polyester) met een zachte geborstelde binnenkant. De zijkanten, onderkant en het onderste deel van de mouwen zijn gemaakt van een lichtere fleece stof met rasterstructuur en optimale ventilatie. Perfect als sneldrogende en vochtafvoerende tussenlaag op dagtochten of kille zomeravonden. Deze fleece sluit met een rits aan de voorkant en bevat één borstzak en twee steekzakken, eveneens allemaal met rits. De Abisko Trail Fleece komt in een model voor mannen en voor vrouwen, in een scala aan kleuren. Het model voor vrouwen, met een mooi aansluitende pasvorm, bevat daarbij een handige opening voor een paardenstaart in de capuchon.
Adviesverkoopprijs: EURO 160,00

ABISKO LITE FLEECE JACKET
Een compact opvouwbaar en comfortabel fleecejack voor dagtrips en wandeltochten in warm weer. De nieuwe Abisko Lite Fleece Jacket is een onmisbare midlayer. Het vest is gemaakt van gedeeltelijk gerecycled polyester dat vocht afvoert van het lichaam en snel droogt. Deze lichtgewicht fleece heeft een ritssluiting aan de voorzijde en is veelzijdig en comfortabel in gebruik. Dat maakt de Abisko Lite Fleece Jacket handig om in je rugzak te hebben voor hikes en alle ander vormen van outdoor activiteiten. Stop belangrijke kleine spullen weg in de twee steekzakken of de borstzak, allen met rits. Verder bevat dit vest, in vele kleuren verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, discrete duimgaten in de manchetten.
Adviesverkoopprijs: EURO 150,00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.