Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Comfortabel op de camping met Coleman Forester kampeerstoelen

Comfortabel op de camping met Coleman Forester kampeerstoelenColeman brengt het comfort van thuis naar de camping met de nieuwe Forester kampeerstoelen. Het toonaangevende merk op het gebied van kampeeruitrusting brengt ons deze veelzijdige collectie, bestaande uit de Forester Deck chair, Forester Sling chair en de Forester stool. Elk uitgevoerd in een stijlvol design, zonder concessies te doen aan de stevigheid.

Robuuste materialen die lang meegaan
De Forester collectie van Coleman is ontworpen met het oog op kwaliteit en vervaardigd uit robuuste materialen die lang meegaan. Het sterke PU coated polyester kan, in combinatie met het stalen frame, maar liefst 113 kg dragen. De coating op het polyester beschermt daarbij tegen morsen en UV-schade. Maar ondanks z’n stevigheid, voelt de mesh-stof toch zacht aan en is het materiaal stijlvol gemêleerd.

Optimale ondersteuning
De Sling Chair weegt 4,4 kg en heeft een hoge rugleuning voor optimale ondersteuning. Net als de Deck Chair (4 kg) bevat de stoel een oversized bekerhouder, die voldoende ruimte biedt voor bekers of flessen van allerlei formaten. Beide kampeerstoelen zijn bovendien voorzien van een vak op de achterzijde van de rugleuning om een tijdschrift in op te bergen. De lage rugleuning van de Deck Chair maakt de stoel iets compacter, maar zeker niet minder comfortabel. En voor wie de nieuwe Forester stoelen van Coleman® graag de voeten omhoog heeft, biedt de kruk/voetenbank (Stool), met z'n lichte gewicht van slechts 1,3 kg, uitkomst.

Praktisch opvouwbare ontwerp
De Forester collectie is niet alleen stevig en comfortabel, maar ook praktisch. Door het opvouwbare ontwerp kunnen de producten compact in een bijgeleverde draagtas worden opgeborgen voor eenvoudig transport. De stevige constructie zorgt ervoor dat de meubels lang meegaan en bestand zijn tegen het soms ruwe buitenleven op de camping.

Ook voor gebruik in de tuin
Het verheven en samenhangende ontwerp van de drie producten onderscheidt het van andere buitenmeubels. Dat maakt het een veelzijdig aanbod voor op de camping, maar net zo praktisch en stijlvol voor gebruik in de tuin.

Adviesverkoopprijzen
Forester Deck Chair: EURO 89,99
Forester Sling Chair: EURO 89,99
Forester Stool: EURO 29,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.