Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De evolutie van een populaire outdoorbroek: Fjallraven Keb Agile Winter Trousers

De evolutie van een populaire outdoorbroek: Fjallraven Keb Agile Winter TrousersVoortbouwend op het erfgoed van de legendarische Keb Agile Trousers geeft het Zweedse Fjällräven deze klassieke outdoorbroek een upgrade voor de winter. Met de nieuwe Keb Agile Winter Trousers voor mannen tilt het merk de iconische eigenschappen van geweldige bewegingsvrijheid en slijtvast materiaal naar een hoger niveau, speciaal voor het koude seizoen.

Trekkingbroek voor koude omstandigheden
De Keb Agile Winter Trousers is ontworpen om voor elke man de favoriete allround trekkingbroek in koude omstandigheden te worden. De softshell winterbroek is vervaardigd uit dubbelgeweven, naar vier kanten rekbaar materiaal. Het is een combinatie van gerecycled nylon, polyester en elastaan met PFC-vrij DWR en verstevigingen van G-1000 Stretch op de beenzakken, knieën en onderaan de pijpen. De geborstelde binnenkant zorgt voor extra warmte en voelt zeer comfortabel aan op de huid. De broek is met een iets ruimere pasvorm ontworpen dan de Keb Agile Trousers, waardoor er voldoende ruimte is om dikkere basislagen te dragen. De uiteindes van de pijpen bevatten een inzetstuk met rits en zijn geschikt voor winterlaarzen. Dat maakt de Keb Agile Winter Trousers dé broek voor winterse avonturen, waarbij optimale bewegingsvrijheid gecombineerd moet worden met warmte, duurzaamheid en bescherming.

Adviesverkoopprijs
De Keb Agile Winter Trousers M kost EURO 280 en is nu in vier kleuren verkrijgbaar, online en in de winkel.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.