Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dagelijks comfort met de nieuwe Fjallraven Vardag Pile Jacket

Dagelijks comfort met de nieuwe Fjallraven Vardag Pile JacketWarmte en comfort tijdens het werk, spel en ontspanning lag ten grondslag aan het ontwerp van de nieuwe Vardag Pile Jacket van het Zweedse Fjällräven. Deze jas combineert moeiteloos de kenmerkende esthetiek van Fjällräven met ongeëvenaarde functionaliteit. Een warm en robuust fleecejack voor het dagelijks leven dat Fjällräven's toewijding aan het maken van producten die de tand des tijds doorstaan, reflecteert.

Tijdloos ontwerp
Geïnspireerd op de Vardag Pile Fleece, heeft ook de Vardag Pile Jacket een tijdloos ontwerp dat maakt dat de jas zowel gedragen kan worden op outdoor avonturen als in stedelijke omgevingen. Als jas of als een tussenlaag onder een shelljas, wanneer het buiten kouder is. Het pile deel van de jas is vervaardigd uit 100% gerecycled polyester en de jas bevat slijtvaste versterkte gedeeltes van G-1000 (dat bestaat uit een mix van 65% gerecycled polyester en 35% organisch katoen) op plekken waar een jas gevoelig kan zijn voor wrijving en slijtage: de ellebogen en onderarmen, de borst, de kraag en de zakken. Dat zorgt voor extra duurzaamheid, waardoor de Vardag Pile Jacket nog vele seizoenen een ultieme favoriet in elke mannengarderobe zal blijven.

Adviesverkoopprijs
De Vardag Pile Jacket M, nieuw voor Herfst/Winter 2023-24, kost EURO 250 en is nu in vijf kleurstellingen verkrijgbaar in de winkel en online.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.