Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe HORL Dock voor in de keuken

Nieuwe HORL Dock voor in de keukenDe nieuw ontworpen HORL® Dock is ideaal om de HORL messenslijper met zijn magnetische Angle Support optimaal op te bergen. Bovendien maakt de HORL Dock in de keuken een ware eyecatcher van de messenslijper. Het design zet zowel de HORL® 2- als de HORL® 2 Pro in de spotlight.

Standplaats voor de messenslijper
Een siliconen pad zorgt voor een zachte landing en standplaats voor de messenslijper. En dankzij een antislip pad aan de onderkant van de HORL Dock, staat het geheel stevig op ieder oppervlak. De helling, onder een hoek van 20°, komt precies overeen met die van de magnetische Angle Support van de HORL®2 en HORL®2 Pro. Daarbij is de Dock zo ontworpen dat de magnetische Angle Support er rechtop in blijft staan en zo altijd gemakkelijk te pakken is.

Twee kleuren
De HORL Dock komt in twee kleuren, namelijk grafiet en donker brons. De grafietafwerking contrasteert stijlvol met de messenslijpers in eiken en walnoot. Terwijl het donker brons perfect past bij de bronzen kleur van de HORL®2 Pro. De HORL Dock is vanaf nu verkrijgbaar voor EURO 49.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.horl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Horl 1993 (messenslijpers):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.