Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Carhartt Backpack Tote, waterafstotende schoudertas en rugzak in een

Carhartt Backpack Tote, waterafstotende schoudertas en rugzak in eenDe Carhartt Backpack Tote is een oersterke tas die je zowel als rugzak als schoudertas kunt dragen. Ideaal voor je dagelijkse werkverkeer. De tas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting en een 15-inch gewatteerde laptophoes. Samen met de drie steekvakken aan de buitenkant neem je al je spullen veilig mee.

De tas is gemaakt van robuust 600 Denier polyester stof en wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt. Hij heeft een bestendige Rain Defender waterafstotende afwerking waardoor hij bestand is tegen regen en vochtige ruimtes zonder dat de stof vocht opneemt.

Of je nu naar het werk gaat, boodschappen doet of gaat wandelen, deze kordate rugzak is ervoor gemaakt. De handvatten zijn verstevigd waardoor de tas comfortabel draagt. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Backpack Tote is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops.Afmetingen: 33 x 43,2 x 10,2 centimeter. Adviesprijs EURO 99,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.carhartt.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Carhartt:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.