Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

bionicdry houdt je uitrusting op milieuvriendelijke manier in topconditie

bionicdry houdt je uitrusting op milieuvriendelijke manier in topconditiebionicdry is een voor Nederland en België relatief nieuw merk als het gaat om het onderhouden en reinigen van je buitensportmateriaal. Deze serie milieuvriendelijke was- en impregneermiddelen is geschikt om het afparelende vermogen van je kleding, schoenen en tenten weer helemaal in topconditie te brengen. Als technisch wasmiddel verlengt het de levensduur van je functionele (sport-)kleding.

bionicdry Sport-Wash
Dit technische wasmiddel zorgt op een milieuvriendelijke manier voor de complete reiniging van je functionele outdoor- en sportkleding. Het bevat NeutrAroma dat de zweetlucht neutraliseert en is huidvriendelijk, waardoor er geen irritatie op de huid ontstaat na een wasbeurt. Technische kleding zal na een wasbeurt weer optimaal ademen, zodat je er langer plezier van hebt.

bionicdry Power Protector
Deze milieuvriendelijke impregneerspray is geschikt voor outdoorkleding, schoenen, rugzakken, tenten en luifels. Dankzij de plantenspuit op de fles is de vloeistof zeer gemakkelijk aan te brengen op je uitrusting. Het ademend vermogen van de stof blijft uiteraard bewaard, zodat je geen klam lichaamsklimaat krijgt tijdens een regenbui. Ideaal om te gebruiken na reiniging met bionicdry Sport-Wash.

bionicdry 2-in-1 Wash & Protect
In één wasbeurt je functionele outdoor- en sportkleding niet alleen reinigen, maar ook direct weer opnieuw waterafstotend maken: dat is wat bionicdry 2-in-1 Wash & Protect doet. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke wijze, want je kunt de kleding perfect op 30 graden wassen en er is geen droger of warmtebron nodig om het afparelende vermogen van je kleding weer te activeren.

bionicdry Wash-in Protector
Wil je in plaats van de Power Protector spray liever een wasmiddel gebruiken, dan kun je gebruikmaken van de bionicdry Wash-in Protector tijdens het wassen. Deze dringt nog dieper door in de vezels van het materiaal, zonder het ademend vermogen negatief te beïnvloeden.

bionicdry Down-Wash-Set
Deze set gebruik je voor het wassen van delicate producten, zoals dons en wol. De set bestaat niet alleen uit het milieuvriendelijke wasmiddel, maar komt ook met drie droogballen van schapenwol, die mede door hun warmteopslagcapaciteit de droogtijd met 25% verkorten en voorkomen dat dons en wol gaan klitten.

Made in Europe
bionicdry wordt in Europa geproduceerd en voldoet dus aan alle strenge Europese wetgeving als het gaat om milieuvriendelijkheid. Dat betekent ook dat bijvoorbeeld de spray vrij is van PFC’s, drijfgas of oplosmiddelen. De flessen zelf zijn uiteraard van 100% gerecycled materiaal gemaakt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.bionicdry.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.