Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ajungilak: Air Comfort cushioning technology

Ajungilak: Air Comfort cushioning technologyAjungilak garandeert met diens slaapzakken al een goede nachtrust. Nu doet het Noorse bedrijf daar een schepje bovenop door in de nieuwe Igloo lijn een opblaasbaar hoofdkussen te integreren.

In de nieuwe Igloo collectie plaatste Ajungilak het ergonomisch gevormde kussen, zodat de gebruiker van een betere nachtrust kan genieten zonder rug- of nekklachten de volgende ochtend. Het kussen past perfect in het hoofdgedeelte van de slaapzak. Indien nodig kan het kussen harder worden opgeblazen om zo de ideale hardheid te verkrijgen voor de meest comfortabele slaappositie.

Dankzij Ajungilaks eingen MTI Explorer technologie heeft de Igloo lijn een perfect gewicht/isolatie verhouding. Gecombineerd met het Air Comfort kussensysteem wordt de sysnthetische Igloo collectie zo een stevige favoriet bij al diegenen die een slaapzak kiezen voor zowel comfort als warmte.

De Igloo lijn bestaat uit zowel winter- als standaard versies, met een lengte van 180 of 195 centimeter. Voor de winter-versie is de temperatuur-range (EN standard 13537) 20/-1/-7/-24 graden met een gewicht van 2150 tot 2350 gram, voor de standaardversie is dat 22/5/0/-15 met een gewicht van 1800 tot 1960 gram. Voor beide versies zijn zowel linker- als rechter versies beschikbaar.

Voor meer informatie: http://www.ajungilak.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ajungilak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: