Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe jagersmes van Brusletto

Nieuwe jagersmes van BruslettoBrusletto heeft een nieuw mes op de markt gebracht voor de jager: de Sprettern. Het mes heeft zijn snijvlak niet aan de onderkant en heeft ook geen scherpe punt.

Integendeel: De Sprettern heeft een ronde, holle vorm, heeft zijn snijvlak aan de bovenkant en heeft een deels geslepen, ronde 'snuit' (om het maar niet punt te noemen).

Het mes is super voor het openen van een geschoten stuk wild zonder de ingewanden of de huid te beschadigen. Tevens hoef de jager niet meer zoveel toeren uit te halen om dit te bereiken (geen hand onder je mes, niet het onderste boven werken met je gereedschap, en dus je handvat). De Sprettern is er juist op gebouwd, al dit te voorkomen.

Het mes heeft een snijvlak van 10 centimeter en is gemaakt van roestvrij Zweeds messtaal (12C27) met een hardheid van 57-58 Rockwell. Het mes wordt geleverd inclusief lederen sheath.

Het mes is in Nederland verkrijgbaar via importeur Knife-heaven.com voor de prijs van 69,95 Euro.

Voor meer informatie: https://www.brusletto.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brusletto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.