Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CRAFT: het beste uit twee werelden

CRAFT: het beste uit twee wereldenBij het functionele ondergoed Active Wool combineert CRAFT het beste uit twee werelden: Polyester voor een goede vochtafvoer en een aangenaam microklimaat op de huid en natuurlijk wol om de vorming van nare geurtjes tegen te gaan. En omdat het wol zich aan de buitenzijde bevindt jeukt het ook niet.

Active Wool combineert het verwarmende wol met de functionele voordelen van Polyester. CRAFT verwerkt beide materialen tot een tweezijdige stof. Aan de binnenzijde bevindt zich de Polyester. Deze neemt zelf geen vocht op, maar transporteert deze naar buiten. Tevens zorgt de Polyester ervoor dat de wol niet gaat jeuken op de huid door direct contact tussen huid en wol simpelweg te voorkomen. De wol aan de buitenzijde absorbeert het vocht juist wel en trekt deze daardoor weg van de huis door het Polyester heen. Wol heeft bovendien de voordelen dat het nog steeds isoleert als het vochtig is en dat het de vorming van nare geurtjes voorkomt. CRAFT breit Active Wool op een driedimensionale wijze, waardoor er tevens luchtkamers ontstaan die de isolerende werking versterken.

Active Wool is zowel ideaal voor skiƫrs en snowboarders als ook voor buitensporters die wintertochten en expedities doen. Er zijn zowel modellen voor dames als heren beschikbaar: een shirt met lange mouwen en een ronde hals (adviesverkoopprijs EURO 44,95) of met een rits in de kraag (adviesverkoopprijs EURO 54,95) als ook een broek (adviesverkoopprijs EURO 44,95).

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.