Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CRAFT WS Wind Control Vest

CRAFT WS Wind Control VestHet WS Wind Control Vest van het Zweedse Craft is veelzijdig multi-talent. Aan de voor- en achterzijde bestaat het vest uit een Gore Windstopper laminaat, terwijl het aan beide zijden en op de schouders is uitgevoerd met elastisch Flex-Fleece voor maximaal ademend vermogen en grote bewegingsvrijheid. Het vest kan daardoor zowel als extra buitenlaag worden gebruikt bij bijvoorbeeld het joggen, hardlopen of Nordic Walken of als tussenlaag tijdens koudere omstandigheden.

Craft ontwierp het WS Wind Control Vest met het oog op praktisch gebruik: op de rug kan een klein vak worden gebruikt voor energierepen, sleutels of de portemonnee. De doorlopende rits aan de voorzijde is onder andere voorzien van een tochtslurf tegen de wind, reflectie en bij de kraag van comfortabel aanvoelende bescherming van de kin. De 'Kimonokraag' - doorlopend tot boven de nek voorzien van een naadloos Windstopper-laminaat - sluit wel goed aan maar klemt niet af.

Een andere slimmigheid zit 'm in het rugpand, waar een stukje silicoon ervoor zorgt dat het langere rugpand bij bijvoorbeeld het langlaufen of fietsen niet naar boven kruipt.

Het WS Wind Control Vest is verkrijgbaar in de maten XS-XXL voor een adviesverkoopprijs van EURO 129,90. Er is echter ook een jack verkrijgbaar volgens hetzelfde concept voor een adviesverkoopprijs van EURO 199,95.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.