Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nu ook Gorillapod SLR-Zoom

Nu ook Gorillapod SLR-ZoomDe Gorillapod SLR-Zoom is een stevig en robuust Gorillapod-statief, ontworpen voor de grotere, zwaardere SLR-camera's. De degelijke maar flexibele poten zorgen voor een trillingsvrije opname van uw digitale camera met zoomlens. De SLR-Zoom is te bevestigen onder reflexcamera's, videocamera's en, niet te vergeten, uw eigen statiefkop!! De Gorillapod heeft een belastbaar vermogen van ongeveer 3 kg en blijft toch compact en lichtgewicht.

Of u uw reflex nu gebruikt voor tijdopnamen, voor een opname van de winnende goal van uw kind of foto's voor de plaatselijke krant, de Gorillapod SLR-Zoom is een perfect accessoire voor stabiele opnamen. Fotografeer als een professional met dit veelzijdige statief!

De schroefdraad is aan te passen. 1/4" (kwart inch) is om te zetten naar 3/8" om camera of statiefkop naar keus op de SLR-Zoom te plaatsen. (Adapter meegeleverd)

De Gorillapod SLR-Zoom is uit voorraad leverbaar en de adviesprijs bedraagt EURO 59,-. Gorillapod is verkrijgbaar bij de betere fotospeciaalzaak.

Specificaties
Geschikt voor : (video)camera’s met statiefbevestiging en statiefkoppen
Max belasting : 3 kg
Afmetingen : 250 x 60 x 60mm
Gewicht : 241 g

Voor meer informatie: https://www.gorillapod.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.