Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Icebreaker komt met Superfine

Icebreaker komt met SuperfineDit voorjaar/deze zomer komt Icebreaker met Superfine op de markt: een ultralichte versie van het inmiddels bekende Merinowol.

Superfine (140 gram per vierkante meter) is de dunste toepassing van Merinowol door het merk uit Nieuw Zeeland. Het voelt extreem zacht aan, is zeer licht van gewicht en dankzij de natuurlijke voordelen van Merino zeer ademend.

De Tech T Lite, het T-shirt gemaakt van Superfine, is eigenlijk ideaal onder alle omstandigheden. Gedurende een warme dag houdt het Merino-wol je lekker koel, terwijl het shirt je tijdens een frisse nacht juist heerlijk warm houdt. Dit komt door de natuurlijke eigenschappen van het Merino wol.

Het Tech T Lite shirt is verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodel in verschillende kleuren en zal binnenkort in de winkels verkrijgbaar zijn.

De Superfine-serie is onderdeel van de Skin-layer collectie van Icebreaker, de basislag om direct op de huid te dragen.

Voor meer informatie: https://www.icebreaker.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot IceBreaker:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.