Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuws packs en bags van VAUDE

Nieuws packs en bags van VAUDEVoor dit winterseizoen introduceert het Duits VAUDE enkele nieuwe modellen rugzakken en schoudertassen. Waar bij de rugzakken de nadruk vooral ligt op functionaliteit, zijn de schoudertassen vooral hip en modieus. Maar uiteraard wel allemaal van VAUDE-kwaliteit.

Waterdicht én stijlvol!
De Arctic Fox 18 (zie foto) is een handige rugzak die verkrijgbaar is in stijlvolle kleurcombinaties. Gelaste naden en waterdichte ritsen zorgen ervoor dat de inhoud van de rugzak droog blijft. Ideaal voor winterwandelingen en alledaags gebruik. Deze rugzak is natuurlijk voorzien van alle extra’s die je van VAUDE gewend bent: opening voor een drinksysteem, kaartenhoes met waterdichte rits, borstbandje met fluitje en een zitmatje. Adviesverkoopprijs: EURO 95,-.

Hip met Hannah!
Deze trendy schoudertas – met de mooie naam Hannah - is gemaakt van Canvas Cotton, een gewassen katoenstof, die zorgt voor een natuurlijk uiterlijk. De geraffineerde combinatie van materialen en siernaden maakt een onuitwisbare indruk. De warme kleuren van kaki en pruimen passen perfect bij de jassen uit de VAUDE “trek & trail” kledinglijn. Functionaliteit staat voorop in het ontwerp van onze hippe tassen. De tassen kennen bijvoorbeeld talrijke afsluitbare vakjes aan voor- en achterzijde van de tassen, het volume van een aantal tassen is te vergroten en ook binnenin kennen de tassen diverse vakken en organiser-indelingen. Inhoud Hannah: 2,5 liter. Adviesverkoopprijs: EURO 40,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.