Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Crispi Neveda beste volgens Land Testar

Crispi Neveda beste volgens Land TestarHet Zweedse magazine Land Testar deed een uitgebreide test onder trekkingschoenen. Daarbij kwam de Nevada HTB ABBS van Cripsi als beste uit de test.

De jury was zeer positief over de Crispi Nevada. De bergschoen werd geroemd om diens uitstekende balans en combinatie van rek versus stugheid. De pasvorm is comfortabel en de leest is relatief breed, maar past ook uitstekend op smallere voeten. De Crispi is een goed gemaakte bergschoen, van hoge kwaliteit en voor dagelijks gebruik in alle seizoenen.

De Crispi Nevada is een middelhoge, stijve bergschoen voor het ruigere terrein. De schoen is aan de binnenzijde voorzien van drie lagen, waaronder een open mesh en dun leer. Dezelfde binnenkant (en leest) wordt onder andere ook toegepast in de Grand Paradiso van Crispi.

Voor meer informatie: https://www.crispi.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Crispi:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.