Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE introduceert collectie voor sneeuwgenieter

VAUDE introduceert collectie voor sneeuwgenieterDit winterseizoen kan de notoire sneeuwliefhebber zich tegoed doen aan de collectie van outdoor fabrikant VAUDE. In samenwerking met leden uit het Duitse nationale freeride team is een complete lijn ontwikkeld die de stoutste verwachtingen overtreft.

Liberator stretch jacket
Het Liberator stretch Jacket (zie foto) combineert een uitmuntende bescherming tegen extreme weersomstandigheden met een absolute bewegingsvrijheid tijdens het skiën. Waterdicht, zeer goed ademende stretch jas en voorzien van alle technische details die voor de extreme skiër onontbeerlijk zijn. Zo is de jas voorzien van geïntegreerde sneeuw lock, een uitritsbare storm capuchon in lycra en diverse zakken (voor mp3-speler, skipas, skibril, et cetera). Het Liberator Stretch Jacket bestaat in een dames- en heren uitvoering en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs: EURO 315,-.

Snowline pants
Deze skibroek heeft alles wat je van een wintersportbroek verwacht: waterdicht, warm, stevig, comfortabel met aanpasbare en afneembare bretels, handige zakken, binnengamaschen met stretch inzet en bescherming tegen de scherpe kanten van je ski’s. Verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. Adviesverkoopprijs: EURO 180,-.

Naast kleding ook packs
Naast kleding bestaat de freeride-collectie ook uit packs, waartonder Sownrider Protect 22. De Snowrider is een waterdichte rugzak dat perfect is afgestemd op de noden van wintersportfanaten. Ski’s zijn eenvoudig te bevestigen. Bijzonder is de optie voor het toevoegen van een CE-goedgekeurde rugbeschermer. Heel wat skiërs houden namelijk rugklachten over aan een val; klachten die je kunt voorkomen met deze protector. De beschermer voldoet ook aan de hoge normen binnen de motorsport. De rugzak met de rugprotector weegt nog geen kilo. Adviesverkoopprijs rugzak mét rugprotector: EURO 120,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.