Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Schoonheid op de fiets

Schoonheid op de fietsCraft zorgt ervoor dat modebewuste vrouwen zich deze zomer ook goed kunnen voelen op de fiets. De Active Bikewear collectie combineert unieke stijl met hoge functionaliteit. Het Zweedse kledingmerk voegt nieuwe stijlen toe aan de collectie van zeer comfortabele kledingsstukken die bovendien zeer zomers van kleur zijn en een vrouwelijke uitstraling hebben.

In het succesvolle zomerseizoen van 2007 ontving Craft nog een award voor de stijlen die werden gebruikt. Daarop wordt dit seizoen verder gebouwd met nieuwe modellen in het Active Bikewear programma. Speciaal ontworpen om met stijl de fietstochten op warme zomerdagen tegemoet te treden.

Zo is de Active Wave Singlet een van de hoogtepunten uit deze collectie. De cross-over V-hals is zeer comfortabel om te dragen, niet in het minst vanwege het zeer zachte, lichtgewicht materiaal dat is gebruikt. 100 procent Polyester vezels zorgen ervoor dat het lichaam lekker koel blijft tijdens het fietsen, terwijl strategische geplaatste mesh-panelen zorgen voor optimale ventilatie.

In totaal zijn er vier verschillende tops toegevoegd aan de collectie, met bijpassende Active Shorts Pants.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.