Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Camera Armor: nieuwe bescherming voor camera

Camera Armor: nieuwe bescherming voor cameraHoe vaak stoot u uw camera per ongeluk tegen de tafelrand? Hoe vaak kantelt uw camera voorover omdat de lens zwaarder is dan de body? Precies, te vaak. Hoewel deze schokken niet per se nadelige gevolgen hoeven te hebben voor uw camera, kunnen deze voorkomen worden. Camera Armor biedt een oplossing voor dit probleem.

Complete kit
Camera Armor is een compleet pakket waarmee u uw spiegelreflexcamera kunt beschermen tegen schokken en stoten. Een pakket of kit bestaat uit 4 onderdelen:

BodyArmor
een rubberen behuizing die uw body tegen krassen en schokken beschermt. Wordt over de body geschoven maar laat de functieknoppen vrij.

LensArmor
Een kap welke om het objectief wordt geschoven. Een uitstekende rand aan de voorkant van het objectief vangt eventuele schokken op, een soort rubberen zonnekap. Geschikt voor objectieven van 50-85mm diameter.


Het LCD-Shield
dit is een kristalhelder beschermingsplaatje, gemaakt van kunststof, zodat het LCD-scherm goed leesbaar blijft. Deze plaat wordt voor het LCD-scherm geplaatst. De BodyArmor™ is afgestemd op het LCD-Shield.


Lens Cap Leash
Aan de LensArmor is een koord bevestigd, waaraan de lensdop van de camera bevestigd kan worden. Dit uiteraard ter voorkoming van het kwijtraken van de lensdop.

CameraArmor is geen vervanging van uw fototas, maar eerder een aanvulling hierop. CameraArmor blijft om uw apparatuur terwijl u fotografeert en is hierdoor een extra bescherming voor uw apparatuur terwijl u aan het fotograferen bent.

Modellen
Iedere camera is anders. De verschillende modellen CameraArmor zijn op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. De huidige lijn CameraArmor bevat kits voor een groot aantal SLR’s, van onder andere Canon, Fuji, Nikon, Sony, Olympus en Pentax.

Camera Armor is leverbaar vanaf half december 2008. Verkrijgbaar in de kleur zwart. De adviesprijzen variëren van EURO 39,95 tot EURO 69,95.

Voor meer informatie: https://www.cameraarmor.us/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camera Armor (camera-bescherming):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.