Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Blarenvrije trekkingschoenen van Salewa

Blarenvrije trekkingschoenen van SalewaMet de introductie van zijn schoenencollectie, heeft bergsportspecialist SALEWA de laatste stappen gezet om de belangrijkste allroundaanbieder op het gebied van outdoor en bergsport te worden. Dankzij de slimme lederconstructie, het uitzonderlijke lichte gewicht en de unieke matenindeling door het gebruik van verschillende leesten, zijn alle schoenen gegarandeerd 100% blarenvrij!

Dankzij het gebruik van verschillende lederdiktes in de Smart Leather-constructie, de toepassing van verschillende leesten en het uitzonderlijke lichte gewicht garanderen alle wandelschoenen van SALEWA 100% blarenvrij draagcomfort. De combinatie van een kwalitatieve en geurvrije lederen binnenvoering en de ademende, waterdichte Gore-Tex®-voering is een zeldzaamheid op de markt. Voor het driedelige 3D-vetersluitsysteem met zelfblokkerend oogje op de tip van de schoen werd inmiddels een patent verkregen

YAK GTX MEN
Deze herenschoen (zie foto, bovenste schoen) is gemaakt van Smart Leather, 1.8/2.0 mm volnerf nubuckleer en voorzien van een Green Fit inlegzool en Vibram TSAVO zool. Aan de binnenzijde zorgen een lerenbinnenvoering en Gore-Tex voor droge, comfortabele voeten.

GAYAL TX WOMEN
Voor de dames is er de Gayaxl GTX Women (zie foto, onderste schoen), gemaakt van hetzelfde materiaal en met dezelfde zool en lining. De Gayal heeft een vrolijke Oasis/Black kleurcombinatie. Grote verschil is uiteraard dat het damesmodel volledig ontworpen is volgens de bouw van damesvoeten.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.