Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ZlideOn maakt rits-reparatie makkelijk

ZlideOn maakt rits-reparatie makkelijkDe innovatieve ontwikkeling van ZlideOn geeft ons vanaf vandaag de mogelijkheid ritsen te repareren binnen 3 seconden zonder de gehele rits te hoeven vervangen. Onderzoek toont aan dat 80% van alle defecten veroorzaakt wordt door de trekker. En zeker voor buitensporters kan dat het verschil betekenen tussen behaaglijk warm slapen of rondlopen of vol in de tocht liggen of nat worden van de regen omdat je jack niet meer goed dicht kan.

Tot op de dag van vandaag zijn we genoodzaakt de gehele rits te vervangen, ondanks dat alleen de trekker de boosdoener is. Deze tijdrovende klus gaat gepaard met de nodige frustratie en vereist behendig– en handigheid. Met de revolutionaire ZlideOn is dit geschiedenis! Door gebruik van ZlideOn hoeven we alleen nog maar de oude trekker te verwijderen en met de passende ZlideOn te vervangen en uw rits is gerepareerd.

Het gebruik van ZlideOn is zeer gemakkelijk. Eerst wordt de oude trekker met een multitool van de rits verwijderd. Vervolgens open je de ZlideOn door tegelijkertijd met je duim aan de onderkant van de ZlideOn te drukken en de trekker naar achter te duwen. De geopende ZlideOn plaats je vervolgens aan de onderkant van de rits en sluit hem vervolgens door hem dicht te drukken. De rits kan vervolgens weer zonder problemen gebruikt worden.

ZlideOn is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, in meer dan 13 maten en met twee verschillende trekkers. De ZlideOn werkt op elk materiaal; metaal, kunststof, spiraal en blinde ritsen en op elk ritsmerk (YKK,Opti etc). Daardoor is de ZlideOn bijzonder geschikt om toe te voegen aan je noodreparatiesetje van buitensportmateriaal. Voor de slaapzak, je broek of je jack heb je op die manier altijd een vervanging van de rits bij je mocht deze stuk gaan. En juist omdat er zoveel verschillende maten zijn kun je nauwkeurig kiezen welke ZlideOn je nodig hebt.

ZlideOn isn al verkrijgbaar bij een select aantal buitensportwinkels. Voor actuele dealer-adressen zie hun website of kijk op de Nederlands onlineshop: www.fix-a-zipper.com.

Voor meer informatie: https://www.zlideon.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.