Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tecnica Stella GTX Ws: Casual dames wandelschoenen

Tecnica Stella GTX Ws: Casual dames wandelschoenenDe Tecnica Stella GTX Ws is een stabiele wandelschoen, voorzien van een GORE-TEX lining en Tecnigrip-zool. De schoen is gemaakt op een speciale dames-leest en uitgevoerd met een comfortabele 'Women's Collar' (kraag), welke naast comfort ook extra bescherming voor de enkels biedt. Het comfort wordt nog eens vergroot door de uitneembare Ortholite binnenzool en de functie van het Tecnica Rolling System dat in de schoen is geïntegreerd.
Klassieke wandelschoen met een laag gewicht
De Stella GTX Ws is een klassieke wandelschoen die perfect past binnen de 360º Outdoor serie van Tecnica. De schoen heeft namelijk het uiterlijk van een klassieke wandelschoen, inclusief stevige zool en suède schacht. De T-Hiker Tecnigrip zool is echter verrassend licht en achter het suède zit een GORE-TEX lining verstopt die de voeten gegarandeerd droog houdt. Dit alles zorgt ervoor dat de Stella GTX Ws prima mee op vakantie kan, zeker als er enkele dagtochten met lichte rugzak op de planning staan.

Tecnica Rolling System (TRS)
Het Tecnica Rolling System (TRS) is een energie- en dempingsysteem dat zorgt voor een superieure voorwaartse energie-overdracht, comfort en grip. Het systeem zorgt ervoor dat energie tijdens het neerkomen van de voet beter wordt gedempt en geabsorbeerd. Tijdens het afrollen van de voet wordt de energie vervolgens gebruikt om de afzet te vergemakkelijken. Energie wordt dus als het ware omgezet en hergebruikt, zodat er geen dood moment in de natuurlijke beweging van het lopen zit. Daardoor gaat het lopen sneller, gemakkelijker en veiliger.

Voor superieure grip en veiligheid: T-Hiker Tecnigrip
De nieuwe T-Hiker zool van Tecnica combineert een laag gewicht met perfecte grip. Uiteraard is de zool gebaseerd op het Tecnica Rolling System, maar levert dankzij Tecnigrip bovendien een goede grip en daarmee extra veiligheid. De zool is voorzien van de bekende T-Spot die zorgt voor extra comfort en het aanzetten van de afrolbeweging van de schoen. Dankzij de Core-Tecs plaat in het midden van de zool is er meer stabiliteit tijdens het lopen en wordt de energie tijdens het afrollen onafgebroken doorgevoerd naar de voorzijde van de schoen. Aan de voorzijde is de zogenaamde Metaplate geplaatst, welke op zijn beurt de voorvoet niet allen beschermt maar tevens extra stabiliteit geeft.

360º Outdoor voor 100% outdoor
De modellen van de 360º Outdoor serie zijn ontworpen voor dagwandelingen, avontuurlijk reizen en mensen die midden in het outdoor leven staan. De schoenen zijn dankzij hun ontwerp het ideale reisgezelschap voor mensen die tijdens hun vakantie niet alleen dagwandelingen maar ook stedentrips maken. De schoen voelen zich thuis in het bos, in het park en in de stad, maar kunnen ook prima gebruikt worden tijdens lichte tochten in de bergen direct buiten de stad. Kortom: de ideale schoenen voor mensen die in hun leven 360º outdoor hebben.

Tecnica: meer dan 35 jaar ervaring
Al meer dan 35 jaar werkt Tecnica aan de technologie om de performance en het comfort van de benen van outdooratleten te verbeteren. Omdat ze zowel ski- als wandelschoenen maken, weten ze als geen ander dat de voeten en benen samenwerken als een systeem. Daarbij komt dat minder gewicht aan je voeten ervoor zorgt dat je langer en sneller door kunt gaan. Tecnica levert oplossingen die optimaal zijn aangepast aan je voeten en ervoor zorgen dat je benen je sneller en verder kunnen dragen. Of je dus langs de berg afdaalt in je skischoenen of de berg juist oploopt in je bergwandelschoenen: Tecnica maakt de outdooratleet in je lichter, sneller en sterker.

Voor meer informatie: https://www.tecnica.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tecnica:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.