Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De Schöffel outdoorbroeken collectie, gewoon gigantisch

De Schöffel outdoorbroeken collectie, gewoon gigantischEr is altijd een stijl die jou past! Tenminste, als je een outdoor broek kiest uit van Schöffel! Een slecht zittende broek kan het plezier van een wandeling al snel verpesten. Om die reden gaan de sportexperts van Schöffel al jarenlang de strijd aan met uni-seks modellen en de one-size-fits-all items. Voor Schöffel was dit het begin van een ongeĂ«venaard succesverhaal!

Het antwoord van Schöffel is een optimale pasvorm, individuele collecties en broeken die verkrijgbaar zijn in lange lengtes, standaard lengtes en korte pijplengtes. De collectie bestaat uit maar liefst 15 verschillende broeken voor mannen en 17 broeken voor vrouwen. De breedte van de collectie staat bekend om de jarenlange expertise die Schöffel heeft op het gebied van outdoor broeken.

Ieder jaar opnieuw wordt de broekencollectie aangevuld met nieuwe modellen. Deze zomer bijvoorbeeld met de Narisa, een afritsbare broek voor dames. Voor de heren het model Paxton, een afritsbare broek van stretchmateriaal. Voor de dames is er nu ook een 7/8 afritsbaar model, de River Pants.

De succesvolle outdoor broekencollectie van Schöffel wordt continu uitgebreid en is voor winkeliers, die deze Schöffel broeken verkopen, altijd op voorraad. Dus eens een keer geen 'nee' van de verkoper als je nou net op zoek bent naar dìe ene broek, met dìe ene lengte en in dìe ene maat...!

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.