Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TECH4O Accelerator Pro Trainer Series

TECH4O Accelerator Pro Trainer SeriesVoortbordurend op het succes van de Accelerator serie, legt TECH4O met de Accelerator Pro Trainer (Plus) serie de lat een stuk hoger met de toevoeging van het meten van de hartslag ter verbetering van de conditie en prestaties. De Pro Trainer Plus beschikt over een PC connectie zodat het downloaden van data mogelijk is. En alle Pro Trainers zenden hun informatie in gecodeerde vorm, zodat er geen interferentie plaats kan vinden met andere horloges of trainingsapparatuur.

Voor de hard core sporter: Accelerator Pro Trainer Plus
TECH4O® durft de vergelijking met de concurrentie zonder meer aan: er is geen ander horloge in deze prijscategorie die gecodeerde hartslagmonitoring combineert met informatie over snelheid en afstand en dat dan ook nog eens eenvoudig naar een computer kan versturen. Serieuze training vraagt om serieuze instrumenten en de Pro Trainer Plus biedt dan ook nauwkeurige meting van alle belangrijke gegevens om zo de voortgang beter bij te kunnen houden en elk trainingsprogramma te kunnen verbeteren. De Accelerator Pro Trainer wordt geleverd inclusief een USB PC Link, waarmee de gegevens draadloos van het horloge naar de PC kunnen worden gedownload.

Zowel voor mannen als vrouwen: Accelerator Pro Trainer
Voor mannen en vrouwen die hun dagelijkse fitnessprogramma net iets serieuzer nemen dan de gemiddelde amateur sporter zijn er de Pro Trainer Men’s en Pro Trainer Women’s. Beiden zijn zeer gemakkelijk in gebruik, hebben een zeer duidelijk afleesbare display en bieden alle informatie die je je tijdens en na het sporten kan wensen. Tijdens het sporten check je je hartslag en snelheid om op tempo te blijven. Het aantal verbrande calorieën of aantal stappen geeft je een doel om naartoe te werken en in het logbook met alle opgeslagen informatie van maar liefst 10 dagen hou je je voortgang bij. Dit alles uiteraard naast de standaard horlogefuncties, zoals duale tijd, datum, dag, 2 dagelijkse of wekelijkse alarmen en zowel rondemeter (stopwatch met 50 rondes) als countdown timer.

Zone-alarm voor efficiënte training
Tijdens het sporten wordt de hartslag continu gemeten dankzij de bijgeleverde comfortabele hartslagmeter. Op basis van de ingestelde gegevens worden er zones gedefinieerd waarbinnen de hartslag wordt ingedeeld. Dankzij het ingestelde zone-alarm weet je het direct als je te intensief of juist niet intensief genoeg bezig bent. Zo wordt de training nog efficiënter en behaal je het maximale effect door altijd precies op het juiste niveau te trainen.

Over TECH4O®
TECH4O®, “Technology For Outdoors”, biedt gebruikersvriendelijke elektronische instrumenten voor outdoor en fitness. TECH4O® combineert de ontwikkeling van innovatieve producten met een voorliefde voor buitensport en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de TECH4O® instrumenten kunnen gebruikers gemakkelijk en nauwkeurig de belangrijkste data als afstand, richting, hoogte en hartslag meten. En dat alles voor een vriendelijke prijs. Zowel dealers als consumenten zijn van harte welkom om de TECH4O® instrumenten uit te komen proberen in het centraal gelegen TECH4O® Experience Center aan de Europalaan 97 in Utrecht.

Voor meer informatie: https://www.tech4o.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tech4o:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.