Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO underwear - evolution: wintercollectie 2010-2011

ODLO underwear - evolution: wintercollectie 2010-2011"Met de innovatieve, atletische en naadloze 'evolution' bodywear bereikt sportkleding een tot dusver ongekend draagcomfort met compromisloze functionaliteit en een eigentijdse look. Ons 'evolution' ondergoed is een absoluut topproduct en daarom zeer gewild." zegt Angela Wagner, productmanager underwear.

Het perfecte gevoel, bij elke temperatuur
Het unieke «evolution» concept van ODLO biedt voor elke situatie de geschikte bodywear. Het dekt met de vier kwaliteiten cool, light, warm en x-warm het volledige temperatuur- en activiteitenspectrum. Het temperature-control-system van ODLO vergemakkelijkt de keuze van de klant om voor het beste ondergoed te kiezen, afhankelijk van de buitentemperatuur en de mate van inspanning. Voor elk seizoen, voor elk weer en elke temperatuur het perfecte ondergoed. Het hele jaar door.

De absolute top op het vlak van ondergoed
ODLO «evolution» is de perfecte synthese van «zoned function», innovatieve 3D breitechnologie en een atletische stijl. Het resultaat van deze combinatie van vezel- en materiaalontwikkelingen, de nieuwste productietechnologieën en compromisloze kwaliteit zijn 100% functie, 100% prestatie en 100% comfort. Het accentuerende model, het hoge draagcomfort en de slimme naadloos ingevoegde functionele zones maken van deze kleding de top op het vlak van sportief ondergoed. «evolution» warm is in het bijzonder geschikt voor activiteiten tijdens de koude winterperiode.

Dankzij het «zoned function»-principe met naadloos ingevoegde zones voor optimale klimaatregeling en zones voor extra behoud van warmte garandeert het ondergoed een goed lichaamsgevoel. «Effect by ODLO» vermindert bovendien langdurig de ontwikkeling van geurtjes.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.