Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De Trage Paden kaarten van De Noorderzon en WolfsWandelplan vallen in de prijzen

De Trage Paden kaarten van De Noorderzon en WolfsWandelplan vallen in de prijzenVrijdag 21 januari is bekend geworden dat de jury van de Nederlandse reisboekhandels de prijs voor de Beste Kaart 2010 toekent aan een Trage Padenkaart. Er werden prijzen uitgeloofd in vijf categorieën, behalve voor het 'Beste Reisboek' ook voor, onder meer, de 'Beste Kaart'.

De Midden-Veluwekaart verdient de prijs omdat, volgens de jury, ’de wandelkaarten van Trage Paden zich kunnen meten met buitenlandse toppers als Ordnance Survey en de Zwitserse wandelkaarten. De hoogwaardige cartografie van de Topografische Dienst is integraal overgenomen en de bestaande lange afstandswandelpaden, verbindingsroutes en rondwandelingen zijn ingetekend. [...]Vanwege deze kwaliteiten gaat de prijs naar de kaart van Midden-Veluwe.’ Zie www.opreisgids.nl, onder ‘beste reisgids’.

De kaarten zijn bedoeld voor iedereen die van het Nederlandse landschap houdt. En natuurlijk voor wandelaars die gewend zijn om een topografische kaart te gebruiken. De kaarten bestrijken een gebied dat exact vijf keer zo groot is (25 x 25 km, ofwel 625 vierkante kilometer), als het standaardformaat topografische kaart (10 x 12,5 km, ofwel 125 vierkante kilometer). Van de verbindingsroutes en rondwandelingen worden gratis gps-tracks ter beschikking gesteld via de bijbehorende website.

Voor meer informatie: https://www.tragepaden.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.