foto

In de kijker: Julbo Nomad

De Nomad is één van de nieuwste modellen van deze Franse zonnebrillen fabrikant. En met het oog op de sneeuw in Europa had het geen betere timing kunnen zijn om juist nu met deze bril op de markt te komen. De Nomad is namelijk uitgerust met zogenaamde Alti-Chromic lenzen.

Julbo NomadDeze Alti-chromic lenzen zorgen ervoor dat de bril zich aanpast aan de omstandigheden waarin je je bevindt. De lenzen behoren daardoor tot zowel klasse 3 als klasse 4. Deze klassen zijn geschikt voor (hoog)gebergte, sneeuw en zee, zodat de bril dus bruikbaar is in een groot aantal omstandigheden.

De bril is voorzien van afneembare sunstoppers. Ben je bijvoorbeeld aan het skieën of loop je in een sneewrijke omgeving, dan laat je deze zitten. Maar tijdens het autorijden of gewoon wandelen beletten ze het zicht en kun je ze dus gewoon afnemen. Er worden standaard 2 paar meegeleverd in verschillende kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke je wilt gebruiken.

De Nomad is ook verkrijgbaar in Mat Silver Standaard worden alle Julbo-brillen geleverd met een stevige kunststof opbergbox De sunstoppers zijn demontabel en kunnen worden opgeborgen in een klein zakje Een bijgeleverd koordje kan worden gebruikt om de Nomad om je nek te hangen

Zoals alle Julbo-brillen wordt ook de Nomad geleverd inclusief een stevige kunststof box waarin je 'm veilig kunt opbergen. In dezelfde box bevindt zich tevens een klein zakje om de sunstoppers in te bewaren, zodat deze de lenzen niet kunnen beschadigen door los in de box te zitten. en tot slot zit er nog een koordje bij, zodat je de bril ook om je nek kunt hangen als je bijvoorbeeld een donkere ruimte ingaat.

De verkoopprijs van de Julbo Nomad is EURO 94,95.

De Julbo Nomad is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Julbo nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Bart van Driel (+31 (0)6 41 24 73 76).

Meer informatie over Julbo

Voor meer informatie over Julbo in het algemeen kun je ook de site van Julbo zelf bezoeken.

Meer informatie over zonnebrillen

Voor meer informatie over zonnebrillen kun je terecht in de materialen-rubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }