foto

In de kijker: The North Face Adrenaline

The North Face kent iedereen van bijvoorbeeld functionele kleding en tenten. Minder bekend is hun brillen-lijn, die eigenlijk naadloos past binnen het huidige aanbod van buitensport-producten. In samenwerking met Marcolin (eigenaar van onder andere Cébé) werden brillen van hoge kwaliteit, met het design van The North Face ontworpen. En de Andrenaline Square is zo'n zonnebril: licht van gewicht, modern van uiterlijk en hoog van kwaliteit.

The North Face AdrenalineDe Andrenaline Square maakt deel uit van de Summit Flight Series, een serie zonnebrillen welke voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen en toch zeer licht van gewicht zijn. Een andere bril uit deze serie is de Andrenaline Oval, welke is uitgevoerd met ovaal-vormige lenzen in plaats van meer rechthoekige. Beide brillen hebben echter verschillende eigenschappen gemeen. Zo zijn de lenzen uitgevoerd in de zogenaamde 'wrap-around' vorm: ze schermen je ogen volledig af zodat ze beter zijn beschermd tegen licht van de zijkant. Hierdoor is ook je blikveld groter omdat je niet tegen de rand van de lens aankijkt. De neusbrug is gemakkelijk verstelbaar, zowel in breedte als hoogte. De thermoplastische tips zorgen ervoor dat de bril stevig blijft zitten op je hoofd. Ook als je bijvoorbeeld wat harder moet lopen en daardoor veel beweegt.

De lenzen van de Andrenaline zijn eenvoudig te verwisselen. Met een simpele klik kun je ze losmaken en verwisselen met andere lenzen die beter aansluiten bij de omstandigheden. De hier getoonde Andrenaline is de Super Chrome versie met Spectra 20 lenzen, maar je kunt bijvoorbeeld ook Spectra 10 (voor fel zonlicht en hooggebergte) of Spectra 5 (fel zonlicht, hooggebergte en watersport) kiezen. De lenzen zijn gemaakt van poly-carbonaat, met als voordelen de hoge schokbestendigheid en het lage gewicht.

De Adrenaline wordt geleverd inclusief een stevige beschermbox en lenzendoekje. De neusbrug is zowel in breedte als diepte te verstellen. De lenzen van de Andrenaline kunnen worden verwisseld om beter aan te sluiten bij de omstandigheden. In de tips zit thermoplastisch materiaal verwerkt zodat de bril stevig blijft zitten. Ook als je veel moet bewegen.

De hierboven getoonde Andrenaline is de Square Super Chrome met Spectra 20 lenzen. Andere kleuren zijn echter ook verkrijgbaar (met respectievelijk de volgende lenzen): Grey Triteck (Spectra 10), Glossy Black (Spectra 10), Glossy Light Metal Blue (Spectra 10 MC), Mat Orange Metal (Spectra 10) en Glossy Rubidium Red Metal/Grey Triteck (Spectra 10). De Andrenaline brillen worden standaard geleverd inclusief een stevige opbergbox en lenzendoekje. Op die manier kun je je bril veilig opbergen als je 'm niet gebruikt.

De verkoopprijs van The North Face Adrenaline Square is EURO 119,00.

De The North Face Adrenaline zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die The North Face nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met CJ Agencies BV in Baarn (035-5424200).

Meer informatie over zonnebrillen vind je uiteraard in de rubriek over zonnebrillen. Voor meer informatie over The North Face in het algemeen kun je ook de site van The North Face zelf bezoeken.

Recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }