Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

JULBO-collectie 2024 bol van vernieuwingen

JULBO-collectie 2024 bol van vernieuwingenOok dit jaar stelt JULBO een collectie zonnebrillen voor die bol staat van de vernieuwingen en zich in de eerste plaats richt op alle beoefenaars van outdoor sporten, maar niet alleen op hen! Design en vakmanschap zijn de pijlers van de nieuwe collecties van het merk. De start van het nieuwe schooljaar stond bol van de nieuwigheden bij JULBO! Niet minder dan 9 nieuwe modellen van zonnebrillen komen het toch al zeer uitgebreide assortiment verrijken.

Focus op lifestyle
Aangezien het sportassortiment recent werd vernieuwd, focussen we ons bij de start van het nieuwe schooljaar op Lifestyle! JULBO, het toonaangevende merk in het sportsegment met bestsellers als DENSITY, EDGE, ULTIMATE, FURY... richt zijn pijlen nu op het lifestyle-universum.

Nieuwe generatie Lifestyle-zonnebrillen
Het LEGACY-model neemt het voortouw in deze nieuwe generatie Lifestyle-zonnebrillen, als waardige erfgenaam van de CHAM/VERMONT CLASSIC-gletsjerbrillen die al tientallen jaren populair zijn bij bergbewoners en coole jongeren die de authenticiteit en geschiedenis van deze modellen op prijs stellen. LEGACY blijft de iconische codes van de gletsjerbrillen van het merk trouw die voor de gelegenheid in een modern jasje werden gestoken. Op het kruispunt van traditie en moderniteit belichaamt LEGACY de pioniersgeest van de bergbewoners en van de grootste alpinisten, en opent daarmee de deur naar een nieuwe vorm van moderne verkenning. Stad of bergen, de speeltuin van de LEGACY kent geen grenzen.

Historische invloeden
Zijn tegenhanger, zonder zijkapjes, met ronde vormen en strakke lijnen, heet AROUND. Het AROUND model, gebaseerd op dezelfde historische invloeden, combineert een vintage geest met een eigentijdse look met ronde glazen en een metalen montuur. Het erfgoedassortiment, dat met deze twee modellen wordt uitgebreid, is Made In France. De SHINE en THE STREETS modellen en het SLACK, CANYON, CREEK-trio zijn meer casual en relaxed en laten een frisse wind door de collectie waaien. Felle kleuren, doorschijnend materiaal, veelheid aan vormen: dit is het favoriete model voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gemakkelijk te dragen bril.

FREQUENCY-sportbril voor smallere gezichten
Ten slotte hebben we voor smallere gezichten, naast de Lifestyle-collectie, ook de FREQUENCY-sportbril, de minder oversized tegenhanger van het DENSITY-model voor kleinere gezichten. Voor onze LITTLE HEROES is er het WALK model, verkrijgbaar in maat L voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Drie nieuwe, zeer geavanceerde brillenglazen
JULBO, bekend om zijn expertise en zijn veelheid aan brillenglazen, verstevigt zijn voorsprong met drie nieuwe, zeer geavanceerde brillenglazen. Met het REACTIV 0-4 High Contrast meekleurend glas heeft JULBO het grootste fotochromatische bereik op de markt in zijn collectie. En het is exclusief voor het merk. Met het REACTIV 1-3 Glare Control fotochromatisch glas maakt een lichte polarisering het verschil voor dagelijks comfort en veelzijdigheid. Ten slotte biedt het SPECTRON HD gepolariseerde glas een high-definition zicht dankzij een optimale kleurbalans en contrasten. Deze nieuwe brillenglazen zijn al verkrijgbaar op de producten van de nieuwe SUN 24-collectie.

Monturen van biologische grondstof
JULBO heeft niet gewacht tot het trendy was om zijn producten duurzamer te maken. Al jaren bestaan onze zonnebrillen voor meer dan 75% uit RILSAN, een hoogwaardig biologisch polymeer. Deze biologische grondstof, afkomstig uit de duurzame landbouw, combineert essentiële prestatiekenmerken: lichtheid, flexibiliteit, duurzaamheid.

FORWARD in de optische collectie
Het nieuwe FORWARD-assortiment, dat dit najaar zijn opwachting maakt in de optische collectie, heeft een aantal verrassingen in petto. Twee van deze zes vormen hebben immers een zonneclip.
FORWARD onderscheidt zich door de opmerkelijke vorm van zijn flexibele roestvrij stalen brillenpoten met gekleurde eindstukken en rubberen uiteinden. De collectie bestaat uit drie geïnjecteerde voorkanten en drie aluminium voorkanten, met een ruime keuze aan monturen en kleuren, van de meest traditionele tot de meest trendy.
MONITOR en BLINK worden geleverd met een zonneclip voor een grote veelzijdigheid en alledaags comfort. Deze originele clip heeft twee bevestigingspunten, waarvan een magnetische aan de voorkant en onzichtbaar, aangevuld met een heel slim mechanisch systeem aan de zijkant op een mini-kapje, dat een ongeëvenaarde ondersteuning biedt en een knipoog is naar de zijkapjes die zo typisch zijn voor het merk. De matzwarte clip integreert een zeer stijlvol gepolariseerd bronskleurige flash Spectron 3-glas. Dit transformeert het BLINK-model en geeft het karakter, want de clip creëert een dubbele brug die het klassieke optische montuur niet heeft. MONITOR en BLINK worden geleverd in een zeer handig opbergzakje dat buitengewoon beschermend en compact is.

Andere nieuwigheden
Ook in de andere optische assortimenten zijn er nieuwigheden. De PURE-serie breidt uit met twee nieuwe modellen met carbon brilveren en twee modellen met titanium veren. Ook tieners worden niet vergeten want de SENSE- en REFINE series zijn speciaal gecreëerd om aan hun behoeften te voldoen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.