Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

JULBO-skibrillen voor de komende winter

JULBO-skibrillen voor de komende winterOnder de vele nieuwe producten van JULBO voor de komende winter staan twee skibrillen in de spotlights. LIGHTYEAR en RAZOR EDGE zijn de speerpunten van de nieuwe collectie. De LIGHTYEAR-skibril trok de aandacht van de ISPO-jury, die besloot hem te belonen voor al zijn troeven - vooral de nieuwe SUPERFLOW PRO-ventilatietechnologie. Het gedurfde ontwerp en het frameloze montuur van de RAZOR EDGE-skibril drukken hun stijl op het background freestyle skiën. Het oversized gezichtsveld en comfortschuim dragen bij aan zijn natuurlijke agressieve look.

JULBO LIGHTYEAR
Met zijn grote sferische lens voor een maximaal perifeer zicht, een innovatief ventilatiesysteem en een brede band met een antislip silicone strip voor naadloze helmcompatibiliteit, is de LIGHTYEAR een multitasking model voor alle omstandigheden. De REACTIV-lenstechnologie zorgt ervoor dat je het terrein in alle weersomstandigheden goed kunt inschatten, en het geïntegreerde, magnetische SUPERFLOW PRO-systeem kan eenvoudig in- of uitgeschakeld worden om condensvorming te voorkomen. De LIGHTYEAR past perfect op elke helm en is voorzien van een zacht schuim met dubbele dichtheid, een licht en aanpasbaar frameloos montuur en een anticondensbehandeling die ervoor zorgt dat je scherp blijft zien, zelfs in de moeilijkste situaties. De LIGHTYEAR-skibril is de eerste skibril van JULBO die is uitgerust met ons eigen en innovatieve SUPERFLOW PRO-ventilatiesysteem. Het nieuwe ventilatiesysteem is een belangrijke ontwikkeling van het SUPERFLOW-systeem waarmee al een aantal van de huidige skibrillen zijn uitgerust.. SUPERFLOW PRO houdt je prestaties condensvrij en is gemakkelijk te openen en te sluiten met een simpele vingerbeweging, zonder dat je je handschoenen moet uittrekken. Geïntegreerde magneten zorgen voor een goede afsluiting van de ventilatiegaten wanneer dat nodig is, zodat je je kunt focussen op je sport. En aangezien het systeem volledig is geïntegreerd, is het gezichtsveld maximaal en is de compatibiliteit met brillen op sterkte optimaal.
Na een klim of een flinke afdaling maakt de nieuwe SUPERFLOW PRO-ventilatie het leven van skiërs gemakkelijk en 200% aangenaam.

TOPSIDE BOYS LIGHTYEAR LIMITED EDITION
Het externe ontwerp van de TOPSIDE BOYS-skibril is geïnspireerd op het Scandinavische erfgoed van de Topside Boys, met een minimalistisch tintje. De binnenkant van de band draagt het kleurrijke patroon van de weerkaarten die ze nauwgezet bestuderen in hun streven om Topside Boys te worden, met kleine beelden van hun achtergrond. Krister legt in de zomer elektrische leidingen, Joonas werkt met camera’s en Nikolai oefent het beroep van skiër en regisseur uit.

Het SUPERFLOW PRO-systeem is de keuze van de Topside Boys
Het is het perfecte antwoord op hun zeer intensieve activiteit in de bergen, want dankzij SUPERFLOW PRO beslaat de lens niet tijdens het klimmen. De REACTIV 0-4-lens, die uitblinkt in alle omstandigheden - van de totale duisternis van de poolwinter, wanneer de zon nooit opkomt, tot de lente in het noordpoolgebied wanneer ze nooit ondergaat - is de keuze voor de Topside Boys, voor elke dag, in alle omstandigheden.
De TOPSIDE BOYS Family Series-editie wordt geleverd met een beschermhoesje dat herbruikbaar is als zakje voor een waterfles.

JULBO RAZOR EDGE
De JULBO RAZOR EDGE is een XXL-skibril die is gebouwd om met haarscherpe precisie en flair door de backcountry te skiën. Bij het ontwerpen van dit model zijn we niet over één nacht ijs gegaan: een comfortabel frameloos montuur, een gemakkelijk verstelbare band en een aanpasbare pasvorm voor alle gezichtsvormen. De ventilatieopeningen beperken condens tot een minimum, en de oversized cilindrische lens biedt een maximaal perifeer zicht. Deze skibril heeft bovendien de breedste band in ons assortiment, met een siliconen strip achteraan zodat hij in alle omstandigheden stevig blijft zitten.
Hij is compatibel en past naadloos op elke helm. Met een extra brede silicone band en snelle aanpasbaarheid is hij zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk, en hij is ook nog eens mooi om naar te kijken. Met zijn oversized zicht, comfort en stijl, verbreedt de nieuwe RAZOR EDGE-skibril de perspectieven!
RAZOR EDGE maakt samen met de CYRIUS (XL-maat) en CYCLON (L-maat) het frameloze cilindrische skibrillenassortiment van JULBO compleet met een XXL-model.

LITTLE HEROES STIJL
De nieuwe ATOME-skibril en SHORTCUTS JR-skihelm zijn even modieus en sexy als hun tegenhangers voor volwassenen en zijn daarmee het antwoord van JULBO voor stijlvolle kinderen! Comfort, ventilatie en mooie looks zijn allemaal op elkaar afgestemd.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.