Home » Materialen » Materiaal-besprekingen

Marmot Tea-zer

Ingezonden door: Bas Evers
Gepubliceerd op: 05-06-2009, 07:20

Marmot Tea-zer

Soms moet je iemand wel eens een cadeautje doen, en wat geef je dan aan iemand die graag thee drink en dit ook onderweg zou willen doen.

Dagelijks gebruik

Zoals je zou verwachten wordt deze thermo mok/thee ketel niet alleen gebruikt op tochtjes ed maar het ding bevalt (gelukkig) dermate goed dat deze dagelijks dienst doet. Het is erg gemakkelijk, je gooit wat verse/losse thee blaadjes in het zeefje, je giet het kokende water in de mok via het zeefje en wacht totdat je thee op kleur/sterkte is, dan neem je het zeefje uit de mok en plaatst een drink tuit/dekseltje/zeefje waardoor je tijdens het drinken geen thee blaadjes binnenkrijgt. Als je de mok van te voren voor verwarmt met heet water dan blijft de thee erg lang warm, tot wel een uur of drie.

Goed idee

Dus als je iemand die graag thee drinkt een plezier wilt doen is dit een leuk aardigheidje. De Tea-zer is van degelijke materialen gemaakt, de metalen delen zijn van rvs gemaakt, de kunststof delen zijn ook van prima kwaliteit en gaan al een aanzienlijk aantal bakken thee mee.

Conclusie

Leuk hebbedingetje die boven verwachting goed presteert en ook nog eens erg grappig is. Dus ik zou zeggen een ideaal presentje!

Meer informatie?

Voor meer informatie: https://www.marmot.com/

Andere recente materiaal-besprekingen met betrekking tot dit merk:

Andere recente materiaal-besprekingen van dezelfde productgroep:

Andere recente materiaal-besprekingen van Bas Evers: