Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eureka! N!ergy Grand getest als beste familietent in ANWB KCK

Eureka! N!ergy Grand getest als beste familietent in ANWB KCKHet zeer populaire kampeer-magazine KCK van de ANWB liet haar lezers testteam voor het april-nummer zes grote familietenten testen om te kijken welke grote tunneltent favoriet zou zijn. De N!ergy Grand van Eureka! kwam als winnaar uit de bus, mede dankzij de top-afwerking en de innovatieve features die deze grote tunneltent te bieden heeft.

Geschikt voor de meest uiteenlopende kampeervakanties
De N!ergy Grand werd door het lezers testteam met name gewaardeerd vanwege de vele mogelijkheden van de tent. Zoals de eindconclusie van de grote KCK test vermeldt: ‘De gezinstent N!ergy Grand van Eureka is het meest favoriet bij de testers. De tent is compact, niet heel zwaar en hij zet makkelijk op. De afwerking is top en de innovaties, zoals de vloerventilatie in de buitentent ter hoogte van de slaapcabines, de mogelijkheid om er een extra slaapcabine in te hangen, de sterke, lichtgewicht aluminium boogstokken en de optionele ledverlichting, maken het een tent de voor vele soorten kampeervakanties geschikt is.’

Groot opzetgemak en flexibele indeling
Tijdens een vakantie moet je kunnen genieten van begin tot eind. Dus waarom al direct de eerste dag lange gezichten omdat het opzetten van de tent zoveel moeite kost? Bij de N!ergy Grand behoort dat tot het verleden. Het lezers testteam was er unaniem over eens dat het opzetgemak van deze grote gezinstent verbazingwekkend groot is. De indeling is ruim en bovendien naar wens in te vullen met eventueel een extra slaapcabine. Het uitneembare grondzeil en de optionele luifel zijn features die de gezinstent helemaal compleet maken.

Ingebouwde ledverlichting
De N!ergy Grand maakt deel uit van een innovatieve serie tenten van Eureka!, waarbij de tenten zijn uitgerust met een ingebouwd 12 Volts E!Power netwerk met onder andere ledverlichting en optioneel een ventilator. Dankzij aansluitingen op strategische plekken in de tent is het bovendien mogelijk om bijvoorbeeld de mobiele telefoon, Ereader of MP3-speler op te laden. Op die manier voldoen de tenten aan de wensen van de moderne kampeerder, die anders op een camping vaak op zoek moet naar oplaadpunten voor de diverse elektronica die mee op reis gaat.

Uitproberen in het Eureka! Experience Center
Alle Eureka! tenten zijn niet alleen te koop bij de bekende buitensport- en kampeerdealers, maar kunnen bovendien worden bekeken in het Eureka! Experience Center in Utrecht. In deze innovatieve showroom worden nagenoeg alle producten van Eureka! getoond om van dichtbij te bekijken en te proberen. Het Eureka Experience Center is gevestigd aan de Europalaan 97 te Utrecht.

Voor meer informatie: https://www.eurekaeurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Eureka!:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.