Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Office-Bags van Ortlieb

Office-Bags van OrtliebDe Office-Bags van Ortlieb maken de reis naar kantoor wel heel gemakkelijk. Gewoon je spullen in de tas, de tas vastklikken aan je bagagedrager en gaan. En natuurlijk niet te hard lachen als je een file passeert...

Office-Bag QL2
De Office-Bag QL2 is uitgerust met het Quick-Lock2-bevestigingssysteem, waarmee je de aktetas met één simpele beweging aan je bagagedrager vastklikt. Eenmaal op de plaats van bestemming haal je de schouderriem uit de binnenzijde van de overslagklep en kun je aan het werk. De aktetas heeft een rolsluiting, kantenbescherming en reflectoren. Een diefstalbeveiliging en een laptop inzet zijn als extra optie verkrijgbaar. De Office-Bag QL2 is verkrijgbaar in twee maten en in verschillende materialen.

Office-Bag QL3
De Office Bag QL3 is de nieuwste aanwinst binnen de fietsaktetassen van Ortlieb. Hij is uitgevoerd in dezelfde kleuren, heeft dezelfde handige extra’s als de QL2 en is gemaakt van dezelfde materialen. Het grote verschil zit hem in de achterzijde van de tas. De Office-Bag QL3 maakt namelijk gebruik van het Quick-Lock3-bevestigingssysteem. Alle hoofdcomponenten zitten daarbij al vast aan de bagagedrager. De achterkant van de QL3-tas blijft daardoor vrij van storende kunststof onderdelen.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.