Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ortlieb MountainX 31 valt in de prijzen

Ortlieb MountainX 31 valt in de prijzenVoor de nieuw ontwikkelde MounatinX 31 heeft Ortlieb een Outdoor Industry Award 2011 ontvangen! Deze award wordt gedurende de internationale Outdoor Trade Show in Friedrichshafen uitgereikt. De MountainX 31 is een innovatief product dat specifiek is ontworpen voor buitensport, waaronder alpencross. Compleet waterdicht, licht en met twee verschillende interne compartimenten is hij ideaal voor de multi-sport atleet. De MountainX 31 is een van de 46 awardwinnaars uit 301 aanmeldingen. Deze stoere backpack is verkrijgbaar vanaf begin 2012.

De waterdichte MountainX 31 is specifiek ontworpen voor buitensporten als bergfietsen en alpencross. De backpack bestaat uit twee verschillende interne compartimenten: een top compartiment met een rolsluiting en een waterproof rits naar het onderste compartiment. Daarnaast is de MountainX 31 voorzien van twee elastische buitenvakken, een groot vak aan de buitenkant met waterproof rolsluiting, wat tevens geschikt is voor de bevestiging van een helm, en lussen voor bevestiging van een achterlicht.

Het anatomisch gevormde draagsysteem is voorzien van air flow en de zachte heupband garandeert een comfortabele pasvorm voor lange en zware trips. Verdere beschikt de rugzak over de mogelijkheid voor een drinksysteem en is deze onder andere voorzien van reflectoren en een fluitje voor noodgevallen, wat is ingebouwd in de borstband. Deze eigenschappen maken het tevens een perfecte rugzak om mee te wandelen en klimmen.

De Ortlieb rugzak is een van de 46 producten die een award van de vakjury heeft ontvangen. De Outdoor Industry Award wordt georganiseerd door Messe Friedrichshafen en iF-Design uit Hannover. Producten uit de wedstrijd worden beoordeeld door een jury van outdoor en design specialisten naar criteria als mate van innovatie, design kwaliteit, materiaalkeuze, productie, milieuzaken, functionaliteit, bruikbaarheid, veiligheid en service. Met 890 stands en meer dan 21500 bezoekers is de Outdoor Trade Show wereldwijd leidend.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.