Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wide Mouth Bottles van Sigg hebben een grote en een kleine opening

Wide Mouth Bottles van Sigg hebben een grote en een kleine openingSigg introduceert de Wide Mouth Bottle met een kleine dop op een grote dop. Een fles met een wijde hals is reuze handig als je bijvoorbeeld ijsblokjes in je fles wilt doen of wanneer je de fles wilt schoonmaken. Maar om te drinken heb je liever een kleine opening. SIGG heeft dit opgelost door een kleine vulopening te maken in een wijde dop en deze weer af te sluiten met een schroefdop. Een dop op een dop dus. De ribbels op de fles bieden een uitstekende grip. Met de bijgeleverde traveler dop kan men de fles gemakkelijk aan een rugzak bevestigen.

Uit één stuk
Een duurzame waterfles van het Zwitserse merk Sigg wordt gemaakt uit één stuk aluminium. Een Sigg fles heeft veel voordelen, hij is licht in gewicht, sterk, duurzaam en lekvrij. De speciale binnencoating is elastisch en onbreekbaar en maakt de fles geschikt voor elke vloeistof. Alle doppen zijn 100% lekvrij, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.