Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleine opvouwbare Micro Stick van Leki

Kleine opvouwbare Micro Stick van LekiEen volledig functionele opvouwbare stok met minimaal pakgewicht en veel stabiliteit. Ideaal voor al je trekkingavonturen. Ontwikkeld en getest samen met Ueli Steck uit Zwitserland, de snelste en een van de beste bergklimmers ter wereld. De Micro Stick is de nieuwste innovatie van Leki. Heb je hem nodig, dan klap je hem uit. En anders kan hij gewoon klein opgevouwen in je rugzak!

Met het bewezen Speed Lock Systeem van Leki ben je voorzien van de ideale klemtechniek voor je Micro Stick. Daarnaast biedt dit systeem een hoge stabiliteit en gebruiksgemak. Deze vouwbare trekkingstok is uitgerust met de Aergon grip, die ergonomische steun geeft. Zo kun je heel wat kilometers vooruit zonder je polsen te belasten. De hoekloze vormgeving biedt daarnaast veiligheid en zorgt voor verschillende greepmogelijkheden. Alle segmenten zijn gemaakt van een sterke aluminium legering.

De Micro Stick is gewoonweg perfect. Ideaal voor het bereiken van de via ferrata en voor paragliding. Met een pakmaat van slechts 39 centimeter kan de Micro Stick eenvoudig in je rugzak worden opgeborgen. Daardoor wordt je niet blootgesteld aan de gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan wanneer je trekkingstok los aan je rugzak hangt. De Micro Stick is verkrijgbaar in een lengte van 110, 120 en 130 cm, er is dus altijd wel eentje die in je rugzak én bij jou past!

Voor meer informatie: https://www.leki.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot LEKI:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.