Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dunnere onderkleding van Woolpower: Woolpower LITE

Dunnere onderkleding van Woolpower: Woolpower LITEHet Zweedse merk Woolpower introduceert een geheel nieuw materiaal om aan de vraag naar dunnere onderkleding te voldoen: Woolpower LITE.

Functionaliteit
Zoals gebruikelijk ligt de focus op de functionaliteit van een product met zo weinig mogelijk naden, gemaakt van zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt.

Nieuw materiaal
Het nieuwe materiaal biedt niet alleen bescherming tegen kou, maar dankzij de merinowol voelt het prettig aan bij alle temperaturen en elk activiteitenniveau.

Woolpower LITE
Woolpower LITE bestaat uit tricot gebreid materiaal en is gemaakt van 80% merino wol (extra fijn, 19,5 micron). De merino wol is met een synthetische polyamide vezel gemengd om een sterker en duurzamer product te kunnen produceren.

Basis en warm
Woolpower kleding is vooral heel basic. Niet modieus, maar vooral functioneel en heel erg lekker warm. Het is dan ook niet gek dat veel werklui kiezen voor het merinowol van de Zweedse fabrikant. Maar ook sporters en mensen die graag in de buitenlucht zijn, raken verslingerd aan Woolpower.

Voor meer informatie: https://www.woolpower.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Woolpower:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.