Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe stijlvolle herfstkleuren bij Woolpower

Nieuwe stijlvolle herfstkleuren bij WoolpowerWoolpower is een Zweeds kledingmerk dat gekend staat voor hun merino wollen onder- en bovenkleding. De kledij is volledig gefabriceerd in Östersund, van draad tot afgewerkt product. Door alles te fabriceren in Östersund, reduceren ze hun ecologische voetafdruk. Om je de tijdens frisse herfstwandelingen en koude winteravonden lekker warm te houden heeft Woolpower onder andere de Beanie Rib, het Full Zip 400 Jacket en de Wristgaiter - een polsbeschermer met duimgat.

Woolpower combineert merinowol met polyamide. Door deze combinatie heb je de voordelen van beide werelden. Je kledij is stevig en slijtvast door de polyamide, en geurt minder snel door de merinowol, aangezien deze een antibacteriële werking heeft. Merinowol is tevens een superzachte wol die je niet voelt wanneer je het draagt, en je zelfs warm houdt wanneer het nat is. Daarnaast is het uniek dat je alle Woolpower kleding kan wassen op 60 ºC zonder dat dit de wol beïnvloedt.

Beanie Rib
Beanie Rib is een klassieke, 2:2 ribgebreide beanie. Het dikkere garen dat voor deze beanie wordt gebruikt, zorgt voor een iets dikkere beanie, perfect voor de koudere dagen. De beanie is korter, om strak rond het hoofd te passen en heeft een brede gevouwen rand. Gewicht ca. 130 gr. Prijs 55 euro.

Full Zip 400 Jacket
Full Zip 400 Jacket heeft een hoge kraag, manchetten met duimgaten en een rits over de gehele lengte. Het is gemaakt van ronde lussen langs de binnenkant, de zogenaamde terry loops, voor extra warmte te genereren. De achterkant is iets langer, om tocht te voorkomen. De kraag heeft het gebreide Woolpower logo. Prijs 160 euro.

Wristgaiter
Polsbeschermer met duimgat, Het is gemaakt van ronde lussen langs de binnenkant, de zogenaamde terry loops, voor extra warmte te genereren. Het Woolpower logo is erin gebreid. De polsbeschermer is 18 cm lang. Tevens perfect te combineren met de Beanie Rib van Beanie Classic. Prijs 28 euro.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.woolpower.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Woolpower:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.