Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe handschoenen van CAMP

Nieuwe handschoenen van CAMPVoor CAMP gaan comfort en veiligheid altijd hand in hand. Tijdens wintertochten is het goed kunnen gebruiken van de handen niet alleen van groot belang, het vergroot ook het comfort, gemak en plezier tijdens een tocht. CAMP introduceert voor komende winter een compleet nieuwe lijn handschoenen, met technische eigenschappen die voor iedere situatie van pas komen. De serie bestaat uit de G Hot Dry, de G Tech Dry en de G Comp Wind (een want).

G Hot Dry
Het topmodel voor skiën hoog in de bergen en andere wintersporten op grote hoogte. Waterdicht en ademend Hipora membraan, verstevigingen op de vingers en Grip’R technology voor een vaste grip. Tussen de duim en wijsvinger speciale lederen versteviging, terwijl op de duim een absorberend materiaal is gebruikt. De polsband is van neopreen en voorzien van Velcro. De G Hot Dry weegt 144 gram en is verkrijgbaar is de maten S t/m XXL.

G Tech Dry
Deze handschoen is ideaal voor alle soorten winterse bergsporten. Het Hipora membraan zorgt voor waterdichtheid en het ademend vermogen, terwijl op de handpalm, duim en wijsvinger verstevigingen in het materiaal zijn aangebracht. Extra grip dankzij de Grip’R technology. Ook deze handschoen is voorzien van een polsband van neopreen met Velcro. De G Tech Dry weegt 126 gram en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

G Comp Wind
Een lichtgewicht want met ingebouwde bescherming. Ideaal voor algemene winterse bergsporten. Boven op de pols zit het Windmit’N windbreak systeem verwerkt in een apart vak. De G Comp Wind weegt slechts 92 gram en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.