Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CAMP klaar voor de winter

CAMP klaar voor de winterHet wordt weer winter en dus tijd om de winteruitrusting op orde te brengen. Voor mensen die graag een wintertrekking maken heeft CAMP onder andere stijgijzers en pickels in het assortiment: de CAMPStalker en CAMP Neve.

CAMP Stalker
De CAMP Stalker is een stijgijzer die is ontworpen voor klassieke wintertochten in de bergen, waarbij een goede grip onontbeerlijk is. Dankzij het flexibele ontwerp past de Stalker zich perfect aan de voeten aan tijdens het lopen. Bovendien is deze stijgijzer daardoor geschikt voor de meeste type bergwandelschoenen. Het gewicht van de CAMP Stalker bedraagt 1010 gram.

CAMP Neve
Zeker bij het lopen op paden waar de mogelijkheid bestaat om weg te glijden is een goede pickel onontbeerlijk. De CAMP Neve is een instap model van een technische pickel voor zowel sneeuw als ijs. De stalen kop presteert onder alle omstandigheden en op alle soorten terrein goed, terwijl de pickel dankzij de toepassing van aluminium in de steel licht van gewicht blijft. Uiteraard is de CAMP Neve voorzien van een polslus, zodat kwijtraken tijdens het lopen vrijwel onmogelijk is. De CAMP Neve weegt 425 gram (bij een lengte van 50 centimeter).

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.