Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw in Nederland: Climbstation

Nieuw in Nederland: ClimbstationHet Nederlandse bedrijf Climbstation uit Soesterberg lanceert een unieke draaibare klimmuur voor de Nederlandse markt. De muur past in vrijwel iedere ruimte en is daardoor ideaal voor sportscholen en tal van evenementen. Het indoor klimmen krijgt dankzij Climbstation een nieuwe dimensie. Het apparaat heeft een soort lopende band die meebeweegt met de klimmer, waardoor een grote afstand afgelegd kan worden.

De Climbstation is laagdrempeliger dan de traditionele klimmuren, zo is er geen tweede persoon nodig die het veiligheidstouw begeleid. De klimmer kan de moeilijkheidsgraad eenvoudig zelf instellen. Het is zelfs mogelijk om te klimmen onder een hoek van 45 graden. De muur is er niet alleen voor beginnende en ervaren klimmers, ook andere sportliefhebbers kunnen het apparaat gebruiken voor de training van de buik, rug en armspieren.

Climbstation richt zich dan ook op onder andere fitness-scholen die de muur inzetten om hun aanbod van cardio-apparaten compleet te maken. Ook voor evenementen is de Climbstation inzetbaar, het is makkelijk te vervoeren en op te zetten. Voor de Climbstation is een plafond van slechts 4 meter vereist. De wand wordt gemaakt in Finland, waar het de afgelopen 5 jaar is ontwikkeld. Climbstation is uitgerust met tal van sensoren die zorgen voor optimale veiligheid.

Voor meer informatie: https://www.climbstation.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.