Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Warme armen dankzij X-Bionic Arm Warmers

Warme armen dankzij X-Bionic Arm WarmersGedurende de herfst- en wintermaanden zijn armwarmers een essentieel onderdeel van het materieel van fietsers en renners. Het geeft de atleet de mogelijkheid in te spelen op onvoorspelbare weersveranderingen. De Arm Warmers van X-Bionic zijn klein genoeg om in je jaszak op te bergen, zodat je ze gemakkelijk om kunt doen terwijl je fietst. Daarnaast rollen ze gemakkelijk af naar je pols op het moment dat je ze niet nodig hebt. De X-Bionic Arm Warmers beschermen je spieren en gewrichten tegen de kou, bieden compressie voor verbeterde prestaties en zijn zo flexibel dat ze je niet beperken in bewegingsvrijheid.

Steile afdalingen en een ijzige wind kunnen je armen snel doen afkoelen op de fiets. Zeker met de snelheid waarmee je je voortbeweegt. De X-bionic Arm Warmers beschermen je spieren tegen de kou en helpen blessures voorkomen. Je armen verliezen warmte op specifieke gebieden, waar de armwarmers van X-Bionic perfect op aansluiten. De expansionribs op de ellebogen bijvoorbeeld, beschermen tegen penetrerende kou, ongeacht of je arm recht of gebogen is. Dit materiaal wordt niet dunner wanneer je je arm buigt, zoals bij andere kleding wel het geval is. Het slimme systeem van de expansionribs beschermt de elleboog. Dit hightech materiaal is gebaseerd op het accordeon principe, waardoor doordringende kou geen kans heeft om de ellebogen af te koelen. Zelfs wanneer je je arm helemaal buigt, blijft de isolerende werking behouden door de warme lucht in de luchtkamers. De flexibiliteit van de expansionribs en de elasticiteit van het garen zorgen voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Aan de binnenkant van de arm bevindt zich een thermal window dat gecontroleerd warmte afgeeft. De fijne structuur van het materiaal leidt vocht effectief weg en houdt je armen droog.


Gecombineerd met deze effectieve temperatuurregulatie is de revolutionaire x-impact technologie, een hoge compressie voor betere prestaties. Dit helpt de bloedcirculatie verbeteren en spiervibraties verminderen, waarmee je energie bespaart. De Arm Warmers van X-Bionic hebben een stabiliserende invloed op de bloedvaten. Door de ondersteuning van deze vaten is de bloedcirculatie onbelast en wordt de zuurstoftoevoer verbeterd. Het stabiliseren van de spieren heeft als effect dat je energie bespaart, zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Daarnaast zijn deze Arm Warmers gemaakt met skinnodor, dat nare geurtjes voorkomt. Ga je fietsen of rennen deze herfst? Ga dan niet de deur uit zonder een paar X-Bionic Arm Warmers in je jaszak, zo ben je altijd goed voorbereid!

Voor meer informatie: https://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.