Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia nu met Polartech PowerDry High Effiency technieken

Patagonia nu met Polartech PowerDry High Effiency techniekenVanaf dit najaar gebruikt Patagonia voor alle Capilene 4 Expedition Weight producten Polartech Power Dry High Effeciency technieken. De stof is aangepast en ademt nu nog beter, ook de compactheid en warmth-to-weight ratio zijn verbeterd. De stof is zacht, stretchy en glad en past perfect onder lagen kleding. De binnenkant met geborsteld fleece is warm, voert vocht af en sluit goed aan op de huid.

Vanaf dit najaar gebruikt Patagonia voor alle Capilene 4 Expedition Weight producten Polartech® Power Dry® High Effeciency™ technieken. De stof is aangepast en ademt nu nog beter, ook de compactheid en warmte-naar-gewicht ratio zijn verbeterd. De stof is zacht, stretchy en glad en past perfect onder lagen kleding. De binnenkant met geborsteld fleece is warm, voert vocht af en sluit goed aan op de huid. De nieuwe Capilene 4 Expedition Weight stof if licht genoeg om dicht op de huid te dragen en wamer dan je zou verwachten op basis van het gewicht.

Net als alle Polartech Power Dry stoffen gebruikt ook deze stof een bi-component constructie om vocht in een richting te sturen - weg van het lichaam - om het vervolgens over het oppervlakte te verspreiden waardoor het sneller opdroogt. Met Gladiodor® geurcontrole om lichaamsgeuren tegen te gaan. De nieuwe stof is gemaakt van 91 procent polyester en 9 procent spandex met fijne stretch die niet zijn vorm verliest. Van het polyester is 30 procent van gerecycled materiaal, waaronder plastic flessen.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.