Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Care Plus komt met speciale EHBO-kits voor de wintersport

Care Plus komt met speciale EHBO-kits voor de wintersportEen wintersporter die zich goed voorbereidt op skiƫn, snowboarden en langlaufen zorgt voor Care Plus in zijn of haar bagage. Care Plus heeft samen met de Nederlandse Ski Vereniging twee winterse First Aid Kits ontwikkeld. De kits bevatten noodzakelijke producten bij de meest voorkomende ongelukken tijdens de wintersport en dat geeft een gerust gevoel.

Eerste hulp op de piste
De Care Plus First Aid Kit Wintersport is de eerste EHBO-kit die speciaal is ontwikkeld voor wintersporters. Omdat de wintersportvakantie risico met zich meebrengt, vind je in de kit alles wat je nodig hebt bij de meest voorkomende skiongelukken. In de kit zitten verbandmiddelen, pleisters, alcoholdoekjes, hechtstrips, een schaar en een reddingsdeken. Ook handige producten als een Sun Block voor je lippen en handwarmers zijn niet vergeten. Er is zelfs gedacht aan een waterbestendig boekje met noodnummers en instructies bij ongevallen. Dit alles zit in een handig compact waterafstotend tasje in een opvallende rode kleur.

Piste pro's
Care Plus komt bovendien met een veelzijdige First Aid Kit Wintersport Pro voor de meer ervaren wintersporter en complexere verwondingen. Naast alle producten uit de First Aid Kit bevat deze Pro variant ook tenenwarmers, sun protection voor je gezicht, burn gel, duct tape, een spalk, een thermometer, een reanimatiemasker en een reddingsdeken van hoge kwaliteit. Care Plus heeft een introductieactie bij aanschaf van de kits. Bij de First Aid Kit zit een voucher die recht geeft op 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging en bij de First Aid Kit Wintersport Pro heb je recht op een jaar lang gratis lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging t.w.v. EURO 30,-.

Verkrijgbaarheid
De Care Plus First Aid Kit Wintersport en de Care Plus First Aid Kit Wintersport Pro zijn vanaf half november verkrijgbaar bij apotheek, drogisterij en de betere buitensportzaken. Adviesprijs is EURO 30,45 voor de basis kit en EURO 60,95 voor de Pro.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.