Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superfeet Carbon, low profile, high performance

Superfeet Carbon, low profile, high performanceDe nieuwe Carbon inlegzolen van Superfeet komen tegemoet aan de toenemende vraag van (top)atleten naar een lichtgewicht zool, die weinig ruimte in de schoen inneemt en toch de juiste hoeveelheid ondersteuning aan de voeten biedt. De Carbon-zolen maken daarbij gebruik van EVOLyte, dat de duurzaamheid en sterkte van carbon (koolstofvezels) combineert met een polymeer.

Het ultralichte schuim is voor nog meer gewichtsbesparing en beter ademend vermogen geperforeerd en biedt de voet de ondersteuning die nodig is tijdens het sporten. De Carbon is dan ook een echte high performance zool die vooral geschikt is voor sporten waarbij krappe schoenen worden gebruikt die weinig ruimte bieden voor een aparte inlegzool. Het lage profiel van de Superfeet Carbon is daar specifiek voor ontwikkeld: extreem dun, maar toch veel stabiliteit en torsiestijfheid.

Ondanks het lage profiel van Carbon biedt deze inlegzool van Superfeet de volledige ondersteuning die de voeten tijdens intensief sporten nodig hebben. De bekende gepatenteerde hielkuip zorgt voor een natuurlijke demping van de voet, terwijl de rand van het extreem dunne schuim iets omhoog staat waardoor de zolen beter passen in de krappe sportschoenen.

Om de groei van bacteriƫn in de schoen (en de daarbij gepaard gaande geurontwikkeling) te voorkomen zijn de zolen bovendien voorzien van een speciale antibacteriƫle behandeling. Zo kun je je als sporter volledig richten op je prestaties en hoef je geen zorgen te maken op het voetklimaat in je schoen.

De Superfeet Carbon zolen zijn verkrijgbaar in de maten B t/m G. De Superfeet inlegzolen zijn te vinden bij de betere sport- en schoenwinkels en hebben een adviesverkoopprijs van EURO 59,95.

Voor meer informatie: https://www.superfeet.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Superfeet:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.