Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Merrell presenteert vernieuwende Verterra WTP in de collectie

Merrell presenteert vernieuwende Verterra WTP in de collectieDe Verterra WTP van Merrel is een middelhoge wandelschoen en dankt zijn beweeglijke sneaker-uitstraling aan een innovatief, naadloos aansluitend, dun, waterdicht bovenwerk. Dit ondersteunt snelle, agressieve bewegingen en houdt de voeten droog. De duurzame M Bound TRK-tussenzool geeft onmiddellijke feedback voor precieze, zekere response over rotsen, wortels en modder. Deze schoen is licht van gewicht maar biedt voldoende steun op verschillende ondergronden. De speciale noppen in de M Select Grip zool vergroten het contactoppervlak en zorgen voor betere grip en stabiliteit.

Andere eigenschappen die de Verterra WTP bijzonder maken zijn onder andere het mesh leren bovenwerk en Merrell Stratafuse dat een naadloos aansluitende pasvorm biedt voor lichtgewicht duurzaamheid en natuurlijke beweging. Het Merrell Omni-fit vetersysteem biedt een perfecte naadloze pasvorm en de schoenen zijn voorzien van een beschermende TPU-rand en -teenkap.

M Select Fresh voorkomt op natuurlijke wijze het ontstaan van geuren, voor fris ruikende voeten. M Select DRY, ondoordringbaar membraan, houdt water buiten en laat vocht ontsnappen, zodat je droog blijft als je in beweging bent. Het EVA voetbed is uitneembaar.

Voor meer informatie: https://www.merrell.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Merrell:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.