Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gregory introduceert Grandeur-serie lifestyle-rugzakken

Gregory introduceert Grandeur-serie lifestyle-rugzakkenGregory introduceert een nieuwe lijn rugzakken: de Grandeur series. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruikers met een moderne, actieve levensstijl. In eerste instantie bestaat deze serie uit drie modellen met 28 liter inhoud, die net zo gemakkelijk te gebruiken zijn op weg naar kantoor als voor een dag hiken.

"Onze drie nieuwe Grandeur-modellen spreken een breed publiek aan", zegt John Sears, global director of product development bij Gregory. "Of je nu op je long board naar school cruiset, je laptop en beamer meeneemt naar een belangrijke meeting of een stuk gaat lopen na het werk, deze collectie is ontzettend veelzijdig en tegelijkertijd comfortabel en stevig, zoals je van ons mag verwachten."

De nieuwe Patos 28, Matia 28 en Sucia 28 zijn allemaal voorzien van het Gregory comfort harness met 'padded' schouderbanden, een hangende laptopsleeve van 15-inch, zijvakken voor een fles of bidon, een ergonomisch rugpanel van schuim en eenvoudige toegang tot je fles/bidon. De Patos 28 combineert technologie met praktische voordelen en is voorzien verschillende manieren om je stokken te bevestigen en meenemen, en 'daisy chains' om extra spullen aan de tas vast te maken. De Matia 28 is ideaal voor schoolgangers – z'n banden aan de zijkanten zijn namelijk ook perfect voor het dragen van je skateboard. De Sucia 28 is voor de allround actieve outdoorliefhebber. Deze bevat met een open-stretch voorvak en interne vakken waardoor je makkelijk je kantoorspullen apart van je work-out gear bewaart.

Voor meer informatie: https://www.gregorypacks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gregory:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.